vågen!

God morgon. Ny vecka har startat igen.

Idag visade vågen 62,2 kilo, vilket innebär minus 0,3 på en vecka. Så här nästan tio månader efter op så känns det helt okej :-)

Totalt har jag nu tappar 42,8 kilo. Nu är inte många kilo kvar tills målet är uppnått :-)

Nu ska jag dra mej mot jobbet, å ikväll blir det träning!
Sköt om er

Kommentarer
Postat av: Unaangelita

Men du är ju redan supersmal! =)
Bra jobbat!
Magen är värst, jag vet. Så jävla tråkigt haha
Men den kommer väl den med. Läkaren sa ju faktiskt att det tar 2 år innan jag nått min målvikt, eller att jag skulle räkna med det och det har inte ens gått 1 år så det är väl bara kämpa och kämpa :)

Svar: Tack! :)Ja precis, jag tror att vi vill ha lite föör snabba resultat :) Menar, nu när vi får smaka på det smalare livet så vill vi bli "klara" direkt. Men det kommer nog, precis som du skriver:)
Kämpa på!
Angelica

2012-08-13 @ 15:54:19
URL: http://unaangelita.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]