På alla fyra..

Igår hände det någonting med magen. Fick samma hämska smärta i den som i sommras.
 Så fort jag åt så kom smärtan och höll i sig i några timmar innan det avtog.
Tyvärr hände det när jag var på jobbet. Så, du skickade hem mig. Det kändes inte okej! Men, jag kunde inte stå upp så jag hade ju inte kunnat göra någonting där. Blev rikigt ledsen över det.
 
När jag kom hem så stod jag i valet å kvalet om jag skulle ringa sjukan så jag fick komma in. Smärtan var näst intill outhärlig. Men, jag lät bli. Å några timmar senare så började det av avta. Så jag försökte dricka mycket och tillslut kände jag ingenting. Å idag har jag ätit ett knäckebröd och känner inget nu heller.
 
Hittade en ställning som gjorde det lite lättare, så jag stod på alla fyra i soffan. Udda ställning kanske, men det hjälpte lite.
 
Så jag gissar på att maten har fastnat på något sätt och att det sedan då lossnade. Jag vet inte, men det är min gissning iaf. Jag hoppas att det "bara" var det.
 
 
Nu har vi gjort oss klara och packat. Vi ska åka ner till min pappa och fira nyår. Ska bli jätte trevligt. Hoppas dock att eländet från igår håller sig borta.
 
Önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
 
 

årets sista

Då är det strax dax att åka tillbaka till jobbet. Årets sista arbetspass, känns rätt skönt :-)

Det regnar på ganska så bra just nu. Tycker det känns ganska så tråkigt med regn och plus grader ute i december. Men men, vädret är inget vi kan styra över. Än så ligger det ju fortarande en del snö kvar ute. Hoppas det förblir så.

idag åkte visst granen ut med. tycker det är mysigt att ha den, men eftersom vi åker iväg i några dagar nu och granen inte blir vattnad så lär det väl mer eller mindre bara vara en stam och en hög barr kvar.
Så, nu är julen slut.

Ha en skön eftermiddag!

Härlig reaktion!

Idag skulle jag jobba tillsammans med en annan vikarie på en avdelning. Vi har inte träffats på säkert ett år.
Hon visste att det var jag som skulle komma.
Å när vi väl då möttes så sa hon
"Hej, jag heter ***, å vi har nog inte träffats för".
 
Hihi!
Fick säga att det har vi visst och att vi jobbat tillsammans innan.
Reaktionen var härlig! Hon blev så lång i ansiktet :)
 
Så, det finns visst dem som inte känner igen mej :)
Det är väl kanske på gott och ont det där. Inte för att jag upplevt något ont!
 
Nu är jag hemma igen och ska snart krypa i säng. En arbetsdag kvar, sen är jag ledig i fyra dagar tillsammans med min älskade familj!
 
Ha en fortsatt bra helg!

Glader!

Jepp, nu är jag glad. Inte för att jag varit ledsen eller så, men är allt lite extra glad.
 
Hoppade upp på vågen imorse. Å gissa vad ? Den visar på minus trots allt slarv nu under julen :) Är så glad för det.
Så, nu är jag väldigt nära de där minus 50 kilorna :) Känns helt underbart. Men, jag har nog lite svårt att ta det till mig. 50 kg är ju ganska så mycket!
 
Nu idag så har jag färdigställt smörgåstårtan och pysslat lite med barnen.
Så nu ska jag slänga ihop något lätt att ha med till jobbet. Har kommit på att jag slarvar väldigt mycket med mina mattider. Det kan gå över 6 timmar innan jag äter. Tror nog jag kan ha förklaringen på min trötthet där. Så nu efter nyår får det bli nya tag igen.
 
Ha en bra dag!

lite trött...

Förstår inte varför jag är så trött hela tiden! Håller jag igång så hinner jag inte tänka på det, men så fort jag slappnar av så vill kroppen och huvudet gå i ide.

Har precis ätit lite lunch, å det gjorde inte saken bättre.

Ska sätta på ett par koppar kaffe, sen ska jag nog ligga kvar här tills det är dags att åka till jobbet.

Hade velat ta en promenad i den härliga solen, men får spara på det tills en annan dag...

Sköt om er!



Typiskt mej...

Satte mej ner för att bläddra igenom alla mina tidningar med olika recept. Klippa ut dem och sätta in i en pärm istället. Vill åtminstånde försöka att ha lite ordning bland dem. Men, det varade nog bara i tio minuter, för sen kom jag till ett recept med kardemumma skorpor som jag då så klart bara var tvungen att göra! Så, vid alv nio drog jag igång med det. Varför liksom?? Men men, nu är de klara, eller de står i ugnen över natten nu för att torka. Så typiskt mej! Att kolla recept och vara rastlös är ingen bra kombination.
 
Idag åkte vi in till stan en sväng, vi köpte en ny bilstol till Isabella. Hon blev väldigt glad över detta :)
Sen åkte vi iväg för att KOLLA på en säng och KOLLA på en soffa att ha framför spisen. Någon säng kunde vi inte hitta, men en soffa hittade vi minsann och vipps, tre timmar senare så står den här hemma :)
 
Vi har velat/pratat om i några år nu om att köpa en soffa att ha framför spisen (inte ugnen då så klart) så det var på tiden nu. Å vi är så nöjda med den. Det är en bäddsoffa med, så nu är den som stod i dotterns rum borta. Så, det blev nästan som ett nytt rum för henne med :)
 
Nu är det bara den där sängen till Jonathan kvar med. Att hitta höga loftsängar är visst inte så lätt, men tror att jag har fastnat för en nu. Får se hur det blir..
 
Nu blir det lite mys. Imorgon ska jag göra en beställning på smörgåstårta och sedan blir det jobb..
 
Nu ska det mysas en massa framför elden. Passar frusna mej utmärkt :)
 
 

Äntligen...

Ja nu äntligen är juldagarna över! Jag tycker visserligen om julen, men jag är så trött på julmaten nu :)
 
Julafton firades här hemma tillsammans med jörgens familj. Vi hade det trevligt och barnen sken upp när tomten kom med klapparna.
 
På juldagen kom min pappa och hans familj hit. Vi hade det jätte trevlig och mysigt tillsammans. Å de stannade över natten, vilket gjorde mej väldigt glad :)
 
Idag tog jag och en vän oss en sväng in till stan för att kolla in rean. Hittade lite, men som vanligt inte bland rea varorna.
 När jag kom hem så rensade jag ur garderoben igen. Allt ska skänkas bort imorgon. Det blev faktiskt en hel del. Känns ganska så konstigt att göra mej av med kläder i den storleken för att det är för stort. St M/38/40
är för stort. Helt galet ju :) Eller vissa tröjor passar i M, men det mesta fick hivas.
 
Känner mej väldigt trött nu, så kvällen ska spenderas i soffan tillsammans med gubben min. Barnen har precis lagt sig.
 
Imorgon ska vi in till stan en sväng igen. Ska köpa en ny bilstol till flickan min.
 
Hoppas ni alla har haft en skön jul tillsammans med nära och kära!

Vågen!

Jag hoppas att ni har haft en bra julafton.
Våran har varit kanon med mycket mat, klappar och en tomte :)
 
Ställde mej på vågen imorse och där var ingen förändring.
Så, samma vikt igen. 56,1. Men det känns fortfarande helt okej :)
Så länge det inte är flera plus på vågen så är jag glad.
 
Nu ska jag gå ut och skotta fram bilen, sen är det dags att jobba natt.
 
Imorgon kommer min pappa med familj hit och ska fira lite jul. Ska bli suer mysigt att ha dem här, och de ska stanna över natten :)
 
Ha en bra kväll.
 
Kram på er!

jag önskar eder alla...

En riktigt GOD JUL!

Var rädda om varandra.

Jag hoppas ni får en bra jul.

Nu väntar vi på att nissarna ska lägga klapparna under granen. :-)

Puss och kram till er!




Delar med mig...

Tänkte att jag skulle dela med mej av lite tankar...
 
Tankar som jag hade om mej själv innan min operation och jämföra dem med hur jag ser/känner med det hela nu.
 
På den senaste tiden har jag tänkt mycket på hur jag faktiskt mådde innan, vilket inte var bra. Jag skämdes något fruktansvärt över mej själv.
 Ska rada upp några små saker som vekrligen störde min vardag.
 
  • Övergångsställen- Detta var något jag verkligen avskydde! Jag försökte planera mina steg för att slippa undan så många övergångsställen som möjligt. Jag kunde stå och vänta en liten bit ifrån tills det inte var några bilar, å då skyndade jag mej över. Så var det på grund av att de där negativa tankarna spökade. Jag kunde rikigt höra i mitt huvud när bilarna stod och väntade på att jag skulle passera "sätt fart nu tjockis, rör på fläsket. Banta!!!" Sådant inbillade jag mig att de sa/tänkte.
  • Mataffär- Där inbillade jag mej att alla blängde på mej, att de tänkte negativ om allt jag stoppade i min vagn. Nyttigt som onyttigt. "Det där borde du inte äta, inte undra på att du är fet. Jasså, ett försök att äta hälsosamt, ha, det kan du behöva"
  • Klädaffärer- "tyvärr, här har vi inget som passar dig!" "Spelar ingen roll vad du köper, det ser inte bra ut på dig iaf!"
  • Biograf- Där ville jag verkligen vara ute i god tid och hamna långt fram i kön. För det var hemskt när man skulle försöka knöla sig fram mellan stolarna när det satt folk. Ni kan ju tänka er dialogen i mitt huvud?
  • Badhuset- Aldrig i livet!!! Gå omkring där som en annan flodhäst! Helt otänkbart. Men, jag tog mig dit och simmade några gånger iaf, men då var det ju snabbt ner i vattnet och sen snabbt upp igen. Att åka dit tillsammans med familjen var helt otänkbart. Men jag ville.. Det gjorde ont i mig när pojken min frågade om vi kunde åka och bada. Vad svarar man ?? "Nej, du förstår att mamma hon är för fet för att visa sig så lätt klädd bland andra människor"
  • Möta ungdomar- Fy, det var hemskt! Var livrädd rent ut sagt. Jag skämdes något fruktansvärt. Var livrädd för vad de kunde tänkas säga till mig. Har hört tillräckligt många dumma ord genom åren. Huua..
  • Hissen/trappan- Ja, vad ska man välja ? Tog jag hissen så inbillade jag mej att folk tänkte "klart som fasen att du väljer hissen din fete fan". Tog jag trappan "Gisses, dålig kondis tjockis?" Så, vilken av de inbillade komentarerna väler man?
  • Träffa folk- Blyg? Jepp, det var bara förnamnet. Men jag gjorde så gott jag kunde för att inte visa det. Den ständiga rädslan av att få höra någon komentar, eller få någon pik eller få dömmande blickar. Och att ALLTID känna att jag inte duger som jag är/var.
  • Träna- Ehh, ja, vad ska jag säga. Känna sej utanför är väl en kort men kanske inte rikigt sammanfattning. Jag hörde helt enkelt inte hemma på någon form av träning. För tjock!
Detta var bara lite smått som jag har funderat lite på nu. Listan kan göras låååång.
 
Hur är det nu då?
 
  • Övergångsstället- Vad är problemet? Det är bara att gå! Det rör mej inte alls längre. Å när jag tänker på hur det kändes innan medans jag traskar på så kan ett leende inte döljas.
  • Mataffären- Ibland kommer de gamla tankarna fram, men då slår jag bort dem. För jag bryr mej väl inte om vad andra har i sina vagnar, jag dömer ingen. Så, varför skulle någon döma mej? Nä, skit du i vad jag har i min vagn. :)
  • Klädaffärer- Där är det fortfarande lite problem. Inte att jag tror att någon ska stoppa mej med någon dum komentar. Men jag vet inte vad jag ska leta efter. Utbudet har ju ökat en aning om man säger så och jag har ingen aning om vad jag vill ha nu när jag kan ha det mesta. Jag ser det inte! Men, det är ju inget att må dåligt och bli demprimerad över. Borde ta med en vän på en shoppingtur som kan få mig att våga prova lite annat. Ja, det får stå på "att göra under 2013".
  • Biografen- Nu är det ju inte mer krongligt att ta sig fram än för någon annan. Alltså, tankarna är borta :) Inte för att jag är på bio specielt ofta..
  • Badhuset- Funkar fint att åka dit med familjen nu. Jag är ju där med min familj, så varför bry sig om vad de andra tycker om mej?? Inte där för att träffa någon annan liksom. Det är ju det där med de offentliga duscharna då, men det är något jag aldrig kommer att bli bekväm med. Så tur jag har dottern min med mej. Lägger all fokus på henne, då hinner jag inte märka av alla runt om lika mycket.
  • Möta ungdomar- Tja, jag är inte rädd att få något glåpord efter mig. Men visst är de där stora gängen lite obehagliga?? Men, att de ska kalla mej för något skrämmer mej inte, så är mycket mer avslappnad! Undviker dem inte längre :)
  • Hissen/trappan- Oftast blir det trappan nu mera, eftersom det är såå mycket lättare och jag flåsar inte längre efter 10 steg. Men ska jag upp flera våningar, då är det hissen som gäller, så klart.
  • Träffa folk- Å vad kul det är då! :) Jag är fortfarande blyg, tror jag. Men låångt ifrån som jag var innan. Jag väntar inte på den där dömande blicken eller den onödiga piken. Jag pratar med än gärna med nya människor nu å inte bara i min yrkesroll :)
  • Träna- ja, där är det inga som helst problem längre heller. Jag är ju precis som alla andra. Å jag önskar jag hade kunnat fått mej själv att känna så för 1,5 år sedan.
Som sagt, detta är bara en oerhört liten del av hur tankarna for omkring i mitt huvud förr. Ibland smyger de sig på igen, men då påminner jag mej själv om hur läget är. Å det går lättare och lättare.
 
Jag var expert på att trycka ner mej sjäv, expert på att tänka negativt om mej själv, expert på att alltid vara så förbannat osäker på mej själv.
 
Det blir bättre och bättre, men jag har en lång väg kvar. Men det är ofta att jag känner att jag inte duger, att folk inte gillar mej eller det jag gör. Får de tankarna helt utan anledning. Å jag är grymt duktig på att ta åt mej, av allt. Detta vill jag få bort, helt.
 Men, som sagt. Det är 1000 ggr bättre nu. Jag vet att jag duger precis som jag är, men ibland kommer osäkerheten fram iaf.
 
Jag är så jäkla glad för att jag har fått denna chansen med operationen. Utan den så hade jag garanterat stått kvar på samma ställe, eller kanske inte. Jag hade nog varit nedtryckt ännu längre.
 Jag kunde helt enkelt inte ta mej upp själv. Jag behövde hjälp.
 
Folk får tycka vad de vill. De som anser att den här operationen är ett fusk, att man är lat och inte vill göra någonting åt det, de anar inte hur fel de har.
 Men, de får tycka vad de vill. Jag vet varför jag gjorde det här, och det är det enda jag bryr mig om. Men visst, jag reagerar när jag ser dumma utlägg och dumma komentarer.
 
Så, nu har jag delat med mej lite av mina gamla tankar. Inga höga tankar om sig själv inte!
Detta är inget som jag direkt har pratat med någon om, jag har försökt att dölja allt så bra som möjligt. Men, det där är inte jag längre, så nu kan jag dela med mej.
 
Ha en skön kväll. Nu ska jag gosa ner mej i soffan.

Kväller igen..

Dagen på jobbet bara sprang iväg. Så nu är det visst kväll igen.
 
Barnen har lagt sig och gubben jobbar å jag känner mej lite rastlös. Men är trött, så orkar inte göra något. Vilka problem :)
 
Funderar på att koka lite knäck... Det är ju inte så jobbigt, sköter ju sig självt. Ja, så får det nog bli.
 
Imorgon ska jag köpa de sista julklapparna :) Å barnen ska på julfest på dagis, så gubben min kommer att få det lungt och skönt här hemma. Det  är inte ofta som man är själv hemma utan barnen, så han får passa på att njuta lite extra då :)
 
Nehe, dags att dra fram ett recept på de där knäcken då...
 

Husbygge..

Idag åkte vi in och köpte våran gran. Jonathan blev överlycklig :) Så nu längtar han till vi ska ta in och klä den. Det får bli på lördag efter jobbet.
 
Nu är även köttbullarna klara. Strax över tre kilo rullade jag på, så 150 st blev det. Perfekt att ha i frysen!
 
Jag och barnen har även byggt hus, ett pepparkakshus. Mysig att pyssla med dem och de tycker att det är så roligt :) Har verkligen tagit till vara på dessa lediga dagarna och hittat på massa med barnen.
 
De var så duktiga, å visst blev det fint ? :)
 Så nu kommer man att vara sugen på pepparkakor var gång man är i köket. Tycker det luktar så gott.
 
Ikväll ska jag försöka komma i säng i tid. För imorgon är det jobb som gäller igen. Ska bli kul :)
 Nehe, nu är det dags för mys med mina små.
 

Lite frånvarande..

ja, det får man väl vara ibland ? :)
 
Då har det visst gått några dagar igen. Å nu är det bara en vecka kvar till jul :)
Barnen är förväntansfulla. De pratar väldigt mycket om tomten båda två nu och de älskade när vi plockade fram alla tomtarna igår och Jonathan frågar flera gånger om dagen om vi inte ska ta och köpa en gran nu :)
Vi har varit i garderoben och klämt å känt på julklapparna. Så underbart det är att se deras stora och lysande ögon :)
 
I går(söndag) så hade Isabella feber, därför stannade jag hemma ifrån jobbet idag. Men, idag hade hon minsann ingen feber längre. Bra det ju, å man ska ju låta barnen vara hemma två feberfria dagar. Så det är ju inget fel med att jag är hemma med henne, men liite retfullt känns det ändå.
Imorgon är jag ledig, så det får bli ännu en dag med massa spel och mys med mina små. :)
 
I lördags så var de där smärtorna som jag hade i somras tillbaka. Inte i full styrka, tack och lov. Men magen och fraförallt ryggen gjorde fruktansvärt ont! Kan inte förstå vad det är för fel?? Kan inte relatera det till något. Inget specielt jag gjort eller ätit. Jaja, bli nog klok på det någon gång.
 
Hur går det med julklapparna ?? Jag är nästan helt klar nu. Har ett par små saker till som ska köpas bara, sen är det helt färdigt :) Känns skönt. Älskar det där med Julklappar, tycker om att slå in och ge bort :) Så nu är det bara julmaten som ska köpas med... Tycker om att göra maten, men jag tycker INTE om att trängas med alla hysteriska människor i affären!
 
Nehe, ska slappa en stund till framför tvn nu, eller med telen blir det nog. Har hittat ett "nytt" roligt spel. Songpop :)
 
Ha en skön kväll!

jobb inatt..

En lugn och skön dag hemma har det varit. Har haft lite trevligt besök en stund på förmiddagen bara.
Sen har det bara slappats i soffan. Känner mej väldigt trött idag och det känns som om en förkyldning håller på att smyga sig på. Det har jag varken lust eller tid med, så ska ignorera den känslan.
 
Inatt är det jobb som gäller, så lite senare ska jag försöka att sova. Borde inte bli några större svårigheter då jag är så trött.
 
Idag så ville gubben min att vi skulle köpa hem pizza, så så får det bli. Fast inte för mej, jag tar mej en god sallad istället. Har aldrig varit så förtjust i pizza, å nu efter min op är så är jag det defenetift inte. Lustigt hur smaklökarna faktiskt har ändrats en del efter op. :)
 
Nehe, jag fortsätter väl att slappa en stund till då innan maten kommer hem :)
Hade nästan glömt hur skönt det faktiskt är att inte göra någonting under en dag!

Nya slingor..

Idag blev det ett besök hos frissan. Var verkligen i behov av det. Min utväxt var inte vacker. Sen fanns det ingen stadga kvar i håret och luggen var för lång.
 
 Men nu är det åtgärdat. Som det brukar vara i början så känns det väldigt ljust nu, men om ett par veckor så det det bättre ut. Eller det är helt enkelt ögonen som ska vänja sig vid det. Sen har jag gjort det ytterligare lite kortare i nacken nu. Så nu kan jag spreta till det om jag vill :)
 
Här kommer lite bilder på det..
Inte mycket kvar i nacken :)
Som sagt, det ser väldigt ljust ut nu och hon fick till MYCKET volym i håret. :)
Hihi, lite skilnad är det. Är såå glad att ja har vågat klippa av mej mitt långa hår :)
Visst, ibland saknar man det, för det är ju smidigt med långt hår och bara kunna slänga upp det i en toffs.
Men det här är så mycket roligare :)
 
Ikväll hade jag ett bodypump pass inbokat, men jag ändrade den tiden tills på söndag istället. Känner att jag ville vara hemma med min lilla familj ikväll. :)
 
Nu ska vi mysa lite och vänta på julkalendern. Gillar den i år :)
Sen blir det sängen tidigt ikväll, jobb 7-16.30 imorgon sen iväg på lucia firande på dagis.
 
Ha en trevlig kväll!

Sprattelgubbe...

Ja jag säger då det.
 
Kordination, vart kan man köpa det ? För jag skulle behöva en del..
 
Bodystep tror jag är väldigt roligt när man kan stegen och när man kan hänga med fullt ut i tempot. Visst var det kul nu med, men man känner sej nästan lite fånig när man får stå och titta ganska så mycket på hur de andra gör och för att försöka hitta takten och stegen. Men svettigt var det :) Trodde inte jag skulle ha kondition till det här, men det hade jag :) Benen blev nock väldigt möra i slutet.
 
Man får lägga folkus på vad man ska göra med benen nu i början och bli mer säker på det. För när jag försökte lägga till armrörelsena så gick det åt skogen å jag förvandlades till en sprattelgubbe som hade noll koll på både benen eller armarna :)
 
Jag kommer absolut att gå igen och ge det mer en ärlig chans. Vill ju lära mej!
Detta är vad de här passen ger. Visst låter det bra ? :)
 

 • Förbrukar massvis med kalorier.

• Förbättrar din koordination.

• Gör dig starkare i rygg och mage.

• Förbättrar hållfastheten i ditt skelett.

• Förbättrar din hjärt- och lungkapacitet.

• Förbättrar din allmänna hälsa och välmående.

Känner mej helt slut i kroppen nu, skön känsa det dära. Så funderar på att lägga mej. Har en bra men fullspäckad dag framför mej imorgon!

 

Natti!


Bodystep

Ikväll är det ju då dags för ett bodystep pass. Har aldrig gjort det innan, så det känns lite spännande. Sitter och kollar runt om detta nu. Å gisses säger jag bara. Min kontition kommer att sättas på prov och även kordinationen. Hade detta varit för ett år sedan så hade nog ingen lyckats att dra med mej på det men nu har jag tagit beslutet själv. Vilken förändring! Det skrämmer mej inte, är bara väldigt förväntansfull :)
 
Så är står det kort och gott om det
"Ett enkelt och roligt pass där du använder en höj- och sänkbar stepbräda och tränar till medryckande musik. BodyStep är bra för din kondition, koordination och styrka. Allt i ett, kan man säga."
 
 
 
Ett utlåtande om detta kommer :)
 

Obalans..

För någon vecka sedan så var det en massör som kände igenom min rygg. Hon sa att hon verkligen blir orolig för min ryggs skull, för nere på ryggen sa hon att det var en otrolig obalans. Jag vet inte rikigt  vad det innebär, men hon sa att jag måste börja träna upp detta nu direkt, annars så kommer jag att få riktiga, bestående problem med ryggen.
 
När hon hade känt klart så sa hon att hon förstår att jag har ont i min rygg. Så, jag måste med andra ord göra något åt det här. Hon sa att jag ska träna för att stärka ryggen och bålen. I morgon efter träningen så ska jag prata med dem på gymet å se om de kan hjälpa mej med ett träningsprogram, gärna något som jag kan göra själv hemma med.
 
Idag har jag och barnen pysslat med marispan. De tyckte att det var roligt att göra små figurer :) En ny omgång kola har kokats med och fyra limpor bröd är bakade.
 
Så nu ska jag bara sitta här en stund och njuta av mitt kaffe innan det är dags att börja med middagen. Tror det får bli lite pannbiffar idag och potatis.
 
 
 
 

Vågen!

Dags igen, å denna veckan utan resultat. +-0 denna gången. Eller det är väl kanske ett resultat. Jag har ju lyckats att hålla vikten trots att jag inte tränat någonting på tre veckor :) Så, jag är väldigt nöjd ändå.
 
Det innebär att vågen stannade på 56,1 kilo och jag har totalt tappat 48,9 kilo.
 
Idag återupptog jag träningen igen. Ett spinningpass fick det bli. Så skönt! Men herregud var konditionen har försämrats på dessa veckor och styrkan i benen! Gisses! Det märks verkligen att kondition är en färskvara!
 
Imorgon ska jag prova på något nytt, bodystep! Ska bli spännande och antagligen väldigt kul. Jag lär väl ha roligt åt mig själv annars då min kordinations förmåga inte är den bästa :) Kommer att ha trevligt sällskap med mej också. För visst bli träningen liiite roligare med sällskap ? :)
 
Nu ska jag knapra vidare på mitt knäckebröd med skinka och keso - bra med proteiner :) Det lär nog bli en eller två clementiner med, det är ju så gott :)
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Lite mycket..

Tiden springer som vanligt iväg. Detta är en intensiv vecka med jobb. Ibland kan det bli lite för mycket av det goda.. Men, det är bara tre arbetsdagar kvar, sen är jag ledig i tre dagar. Det ser jag fram emot.
 
Jag fick ju inte det där jobbet, Men i förgår så ringde de upp mej och frågade om jag kunde tänka mej att jobba idag (fredag). De ska ha ett stort julbord och begöver ha in mer personal. Kul att de tänkte på mej. Men, det var den enda dagen jag hade ledigt denna veckan, så jag tänkte säga nej. Men när han berättade vad jag skulle ha i timlön så kunde jag inte säga nej. Mer än dubbel upp mot vad jag annars har, Så, nu ska jag snar bege mig iväg. Det blir ett arbetspass på ungefär 12 timmar, så imorgon lär jag var trött som fasen på jobbet. Har jag tur så kanske jag får iaf 3 timmars sömn inatt. Så, håll tummarna för att det går bra idag. Vet inte alls vad jag har att vänta mej eller vad mina uppgifter kommer att vara under dagen/kvällen.
 
Jag har fortfarande inte hunnit med någon träning. Tre veckor är det nu! Gillar det inte, men nu verkar mitt schema lugna ner sig lite så jag kommer kunna/vilja åka iväg. :)
 
Den rikigt vinterkylan har kommit nu. -16 grader var det idag när jag gick upp. Solen skiner och snön ligger fint. Gillar sådana dagar!
 
Nähe, ska hälla i mig en kopp kaffe till, sen är det dags att åka.
 
Hoppas att ni får en härlig helg!

Vinterfint...

Nu har snön lagt sig så fint ute. Det är så mycket ljusare och finare ute. Älskar verkligen snön. Men, jag ser inte fram emot att köra bil. Å idag behöver den skottas fram.
 
Tyvärr så fick jag inte jobbet, det stod mellan mej och en annan tjej och det var hon som fick det. Men faktiskt så känner jag mej inte jätte ledsen över det. Hade dock sett fram emot ett schema att gå på och att inte behöva känna någon oro över ekonomin. Men, som det ser ut nu så behöver jag inte oroa mej för att inte få ihop tillräckligt med timmar i månaden. Det finns mycket timmar att hämta.
 
Häromdagen så bakade jag och barnen lussekatter och pepparkakor och ljusstakarna lyser fint i fönsterna å nu ligger snön fint ute. Så lite julstämning börjar att träda fram.
 
Fredag är den enda lediga dagen för mej denna veckan, så då ska vi ut och åka pulka med barnen. Det ser de fram emot och jag med :) Å känsan av att nu kunna orka springa upp flera gånger i backen är underbar. Det känns inte längre som något träningspass som jag egentligen inte orkar med, utan det kommer vara ett rent nöje :)
 
Nu ska det ätas lite frukost och mysas med faniljen innan det är dags att göra sej klar för jobbet.
 
Ha en bra dag!





Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]