Natt på jobbet..

Så skönt det var att inte behöva vakna till väckarklockan idag :) Å barnen kände väl på sig att vi gärna ville ligga lite längre idag, så Jonathan kom in till oss strax innan åtta. Härligt!
 
Jag har faktiskt ingen träningsvärk idag. Lite känner jag av kanske, men absolut inte som förra veckan då jag knappt kunde gå :) Så det är första bodypump passet som är värst :)
 
På söndag är jag inbokad på ett spinningpass, då jäkla ska svette flöda som aldrig förr. För på måndag vill jag se ett bättre resultat på vågen än förra veckan, betydligt bättre.
 
Nu har jag lyckats att vila ett par timmar. Hoppas på att hålla mig hyffsat pigg på jobbet inatt. Första natten brukar vara jobbigast.
 
Ha en trevlig fredagskväll. Nu ska jag slappa i soffan innan det är dags att åka.

Nu kör vi...

Glömde ju skriva det att en orsak till, bortsätt från tröttheten så hade jag innan ställt in eftersom att jag nu ska åka och träna bodypump själv. Innan hade jag aaaldrig gjort det. Så, det är ännu en sak som ändrats. Jag känner mej inte såpass osäker nu, så jag ska minsann träna själv :)
 
Känner mej mer taggad nu när jag är ombytt. Så, väntar bara på barnvakten, sen jäkla!
Å nej, jag är INTE ego. Men, jag skäms inte lika mycket över bilder på mej själv längre. Tycker det är roligt att ha lite bilder att jämföra med. Nu är fokus på dallret på lår, armar och den där nedrans magen som VÄGRAR att minska. Eller klart den har minskat, men omrketsen är fortfarande aldeles för stor, framföralt i förhållande till rumpe stump. (vänta lite nu, ursäktade jag mej precis för att lägga upp bilder på mig själv? Jag tar tillbaka det).
Hihi, ser ni hålet i strumpan ? Snyggt!
Hej svej!

Väldigt sliten...

Ja dessa 10 intensiva veckorna har nu börjat att ta ut sin rätt. Fyy så trött jag är. Helt slut faktiskt.
 Men nu har jag bara två nätter kvar att jobba denna veckan, sen är jag lite ledig (tror jag). Dock är det en massa annat inplanerat. Men ska försöka hitta lite tid till att vila med.
 
Sitter nu i soffan med mina små guldklimpar. Men snart är det dags att svira om till träningskläderna. Jag orkar verkligen inte egentligen, å hade det här varit för ett år sedan, eller inte ens så länge sedan så hade jag garanterat redan bokat av passet. Men, nu är den "nya" Angelica här och hon ska minsann inte ge upp så lätt.
 
Träna bör man.... Å ändå dör man... Hehe, eller hur är det ?
 
Nä, nu ska jag gosa lite med de små.
Ha en skön kväll!
 

Som sagt, väldigt trött och sliten!

aj...

Kan ju säga att min rumpa är inte van vid att sitta på en sadel. Så fy tusan så öm den är :-) det är tur att det hinner gå några dagar innan jag ska sätta mej på den igen. Funderar på att kanske skaffa men en sådan där lös, mjuk sadel att trä över den hårda. Tycker bara att de är så himla fyra. Eller så är det kanske så att rumpan vänjer sig efter några gånger :-)
Annars är det som man säger. "vill man bli fin, får man lida pin". :-)

Nu är det dags att bege sig till jobbet. Sista inplanerade i köket. Känns lite trist faktiskt.
Ha en bra dag!

Spinning..

Nu är det avklarat, mitt första spinningpass på måånga år. Sist så tyckte jag att det var hur tråkigt som helst.
 Tyckte väl inte att det var överdrivet roligt nu heller, men vilken bra träning. Har nog aldrg svettats så mycket som jag gjorde nu ikväll. Så det är ju en bra träning som förhoppningsvis ger resultat på vågen.
 
Så, jag kommer att boka in mej på fler pass. Trodde inte jag skulle det, men man kan ju ändra sig :)
 
Nu är jag super trött efter en stressig dag.
Så ska slappa lite i soffan en stund, men sen är det bums i säng som gäller!
Imorgon blir det förts jobb, sen ska jag ladda för ett bodypump pass :)
Träningsvärk, here i come!!!

Vågen!

Hej där. Jag är visst inte så flitig här inne, dagarna bara flyger förbi.
 
Att ställa sig på vågen igår var INTE kul. Men, jag tänker inte ta det allt för hårt. Jag har ju faktiskt inte varit fast på någon platå innan och jag har inte heller haft något direkt plus på vågen. Men nu var det dags.
 
Vågen visade på hela + 1,2 kilo. Kändes verkligen inte kul. Lika mycket som jag hade gått ner förra veckan.
Kanske borde jag inte väga mej en gång i veckan längre ? Kan ju ta varannan vecka iaf..
 
Så, med dessa pluss så är min totala viktnedgång nu 42,8 kilo.
Jag väger nu då 62,2 kilo oc är 4,3 kilo ifrån målet!
 
Nu har jag precis avslutat 30 min på crosstrainern här hemma. Imorgon är jag inbokad på ett spinningpass och på torsdag är det bodypump som gäller. Så, nu ska fettet bort!! Långt, långt bort!!
 
Nu är det dags att ligga på soffan och vila min onda rygg. Om jag nu kan ligga ner vill säga...

Badhuset..

Jag jobbade natten mellan fre-lör å sen när jag kom hem så sov jag bara i 2,5 timmar, så jag var oerhört trött under dagen. Men jag och en vän hade pratat om att dricka lite gott å gå ut sedan på kvällen.
 
Sagt och gjort, så gjorde jag mej klar och åkte dit. Tyvärr var jag så jädrans trött att jag inte pallade med det. Jag tålde inte alkoholen överhuvudtaget. Har aldrig varit med om något liknande. Så vid elva var jag hemma igen. Å gisses var gott det var att krypa ner i sängen då :)
 
Men jag hann iaf använda min klänning som jag köpte i London. Har inte haft något tillfälle att ha de innan, så det var roligt att få ha den nu, även att det inte blev så långvarigt då :)
 
Känns konstigt att ha klänning, har inte haft det sedan jag var liten egentligen. Men, jag ska nog kunna vänja mig :)
 
Idag så övervann jag en liten rädsla, eller vad man nu ska kalla det för. Vi åkte till badhuset med barnen för första gången. Jag har velat göra det såå många gånger innan, men jag har skämts för mycket för mej själv så har aldrig gjort det. Men idag slog vi till, och det var inga problem alls. Jag kände mej inte ett dugg obekväm utan njöt bara av att vara där med barnen å ha det kul :) så det är helt kart något som vi ska få in på rutin :)
 
Det är en sådan befrielse att inte hindras av min egna kropp. Går inte att beskriva glädjen :)
 
Nu ska jag gosa ner mej med barnen i soffan å när de somnat så ska jag gosa ner mej med gubben min istället. Tror vi ska hyra någon film och mysa som bara den.
 
Ha en skön kväll!
 
 

Body Pump..

Ja nu är det gjort, första body pump passet på flera år. Å det var lika kul nu som då och lika jobbigt med :)
 De få musklerna som jag har är heeelt slut :) Att tvätta håret nu efter var en kamp. Det kändes som om någon drog armarna neråt. Men, det är ju så det ska vara :) Imorgon bitti lär jag verkligen bli påmind om vad jag gjorde idag.
 
Nu har jag fyllt på med en proteindrink och ett knäckebröd med ett kokt ägg Vet att det är lite sent att äta, men det är ju inget "tungt" å sen behövde jag fylla på nu.
 
Nä, nu kallar snart sängen. Ska kolla runt llite på tv först.

Nyklippt!

Igår var det äntligen dags att besöka  frissan, har varit i behov av det ett par månader. Men nu är det gjort och eftersom håret redan var mycket kortare än vad jag brukar ha så tänkte jag "varför inte klippa av lite till". Så, så fick det bli! La även in ljusare slingor än vanligt med för att få fram rätta effekten på frisyren som jag valde ut.
 
Känner mej väldigt nöjd, men nu gäller det att vänja sig vid det korta. Blev faktiskt liite ledsen när jag vaknade imorse å såg håret. Jag ångrar mej INTE men som sagt, det är såå annorlunda än vad jag är van vid.
 Nu ska jag bara försöka att bemästra håret med så jag lyckas få det på plats :)
 
Ja, ljusare är det :)
 
Nu ska jag strax åka iväg å jobba 09.15-18,00
När jag kommit hem så ska jag slänga i mig något att äta å sen ska jag vidare på ett Bodupump pass.Har inte gjort det på flera år så det ska bli rikigt kul. Tror jag iaf, innan tyckte jag att det var skitkul :) Tycker det är ett bra sett att träna på för man går verkligen igenom alla muskler till bra musik :) Så imorgon kommer jag garanterat att ha träningsvärk! :)
 
 
 

Hej hopp..

Den här dagen har minsann sprungit iväg.
 
Jobb 7-16 sen hem å svira om lite å sen var det dags att åka hem till Sandra.
Hade en mycket trevlig kväll där.
 
Nu är jag hemma igen, känner mej trött men ändå uppe i varv. Så ska slöa i soffan lite nu innan det är dags att försöka sova.
 Natten som varit var inte kul alls, det blev nästan ingen sömn alls eftersom jag hade sjuuukt ont i ryggen. Just nu känns det lite bättre. Så hoppas på att kunna ligga ner i sängen inatt!
 
Morgondagen lär med springa iväg. Det är jobb som gäller under eftermiddagen/kvällen.

vågen!

God morgon!

Idag stannade vågen på 61 kilo. Det innebär minus hela 1,2 kilo på en vecka :-)

totalt så har jag nu tappar 44 kilo.

Det återstår endast 3,1 kilo till normalt bmi som är mitt mål :-) nu känns det inte alls omöjligt att uppnå!

Så dagen har börjat med ett leende. :-)
Men nu är det dags att göra mig själv och barnen klara för att åka och jobba.

Ha en bra dag!

Underbar dag.

 Vi har en lekstuga i trädgården som har fått agera förråd sedan vi flyttade in, så barnen har aldrig fått vara där å leka. Jag har lääänge nu velat tömma där så de får tillgång dit.
 Nu äntligen har vi fått det gjort! Det är tomt!! Gisses vad man samlar på sig. Allt är nu i garaget iaf. Vi har gjort som ett loft i garaget där alla dessa saker nu har fått flytta in. Så äntligen har barnen sin lekstuga :) Får se om vi kanske gör iordning i den till nästa sommar. Nu känns det inte som att det rikigt är lönt.
 
Vi har flyttat om hyllor å allt i garaget med idag, så nu är det ordning och reda där med. Det ska byggas en bänk å lite sånt bara. Så mycket springande och konkande på saker har det varit dag.
 
I eftermiddags gick vi ner till hembygdsgården. Där tog vi oss en glass och lyssnade lite på Linnie, hon från idol. Inte dåligt med sådant besök i lilla Skede :)
 
Varmt var det, så vi stannade inte jätte länge utan vi åkte till sjön och badade ett par timmar istället. Mycket härligt :)
 
Älskar dagar som denna. Varmt, ledig och inga bestämda planer. Underbart!
 
Hade ett kort med trevligt besök nu ikväll med.
 
Nu ska vi slappa i soffan å titta på film. Sen blir det sängen.
 
Imorgon är det jobb som gäller å sen på eftermiddagen/kvällen så ska jag iväg på lite trevligheter :)
Hela veckan är planerad med trevligheter faktiskt. Så, veckan lär springa iväg, men den kommer bli rolig :)
 
 

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Det har inte jag gjort inatt, har bara legat och snurrat runt.
 Men nu är jag uppe och dagen har börjat. Det ser ut att bli en fin och solig dag.
 
Jag ska njuta för fullt av att vara ledig idag. Första dagen på två veckor. Så, den ska spenderas ute med familjen. Kanske blir det ett spinningpass ikväll, om det finns några platser kvar.
 
Spinning har jag bara provat en gång, för flera år sedan. Å då tyckte jag verkligen inte om det. Men, nu är jag öppen för det mesta i träningsväg, så ska ge det en chans :)
 
Har lite lustiga tankar om mina nya byxor. Ett verkligt bevis på att hjärnan INTE har hängt med. När jag ser dem och ser att det är st 28 i dem och jag ser hur dem ser ut så tror jag inte att jag kan ha dem. Tänker att jag har nog bara drömt att jag kan ha dem. Å sen drar jag på mej dem och de passar ju. Jag blir förvånad.
 Känner mej lite knäpp. Men jag har så svårt att förstå det. Men ack så glad jag blir.
 
 

Den som inga byxor har...

Ett ganska så bra tag nu har jag varit byxlös. Eller leggings har jag haft och ett par byxor som suttit ganska så löst över benen. Så nu när jag fått hem mina nya tröjor ifrån ellos så behövde jag verkligen byxor så jag kan använda dem med. Med leggins så måste man ju ha långa tunikor och det äger jag bara en som passar.
 
Sagt och gjort så har jag nu varit i stan och köpt mej tre par nya byxor. I en storlek som jag aldrig kunnat drömma om innan med. St 28 i jeans. Vilken lycka :) Jag hoppas nu att dessa kommer passa ett tag, för nu börjar det här med kläd köp bli liite väl dyrt. Men ack så kul :)
 
Här är dagens inköp :)
Var även tvungen att ha ett par nya bh-ar och lite trosor..
 
Ett par sådana här har jag alltid velat kunna ha. Så kan säga att det verkligen är lycka att nu kunna det :)
 Syns ju inte rikigt hur de ser ut, men iaf :)
 
Nu ska jag fixa lite lunch. Sen ska eftermiddagen/kvällen spenderas på jobbet.
 
Hoppas du har en bra dag!
 
 
 

Inte mycket nytta..

Nä, det känns som om jag inte gjot mycket nytta nu ett par dagar. Men, det är väl så det blir när man ska ställa om dygnet fram och tillbaka :)
 
idag har jag iaf lyckats baka fyra limpor bröd. Det tog ju slut i frysen.
Hembakat bröd är såå mycket godare än köpt. Å det lönar sig att baka sitt bröd själv med. För det är minsann inte billigt att köpa.
 
Ingen träning, varken igår eller idag. Är aldeles för trött för det. Men imorgon ska jag försöka komma ut en runda efter jobbet, eller åtminstonde hoppa på på crossen.
 
Nu ska jag mysa vidare med mina små guldklimpar innan det är dags för dem att sova.
Sen misstänker jag att jag somnar på soffan, eller så snurrar jag runt bara.
Kanske skulle man sätta på någon film, för på tvn lär det inte finnas så mycket.
 
Gubben min jobbar eftermiddag, så får ha en egen filmkväll  isf. Men, vad gör det. Jag får ju välja själv isf :)
 

Hej igen..

Det blev en runda utomhus. Gäller ju att försöka passa på när det inte regnar. För att ut å jogga i regn känns inte jätte lockande. Kanske är det en ursäkt bara? Jag vet inte..
 
Men, det blev först en promenad på 1,3 km, sen en jogging runda på 2,1 km, å sen mötta familjen min upp mej och vi promenerade hem de 1,3 km igen. Tänkte att jag skulle använda mej av denna rundan för att se om jag förbättrar mej. Själva rundan i skogen är ju inte så jätte lång, så tänkte att jag skulle hålla mej till den ett tag för att se om mina tider kan bli bättre.
 
Jag är super nöjd med att jag klarar att jogga denna sträckan, å känner tom att jag skulle kunna fortsätta. Men, ändå är jag inte nöjd med tiden. Jag vill bli snabbare. Så, elljusspåret här hemma i skede får bli min lilla sträcka som jag ska kämpa med. idag joggade jag den på 16,22 minuter. Som sagt, ingen bra tid. Men den ska bli bättre.
Eller jag tror inte att det är en bra tid iaf, inte om man kollar runt hur fort andra springer.
 
Men å andra sidan så ska man inte jämföra sig själv med andra, eller hur? Ändå är man mästare på att göra det. Jag är stolt över mej själv att jag klarar detta, för innan kunde jag inte ens jogga 100 meter, så det är en enorm förbättring :) Ska säga det till mig själv så fort jag känner mej lite missnöjd!
 
När jag kom hem igen så rullade jag fram "lilla" bollen å gjorde 3*25 situps och 3*15 armhävningar. Eller sista omgången armhävningar blev nog bara 14 ½. Det gick bara inte att komma upp sista gången :) Men även detta ska förbättras.
 
Nehe, nu ska jag fixa middagen, sen är det dags att försöka sova lite så jag håller mej vaken på jobbet inatt!

lite stel

Hoppsan.. Tränade jag igår eller ? Jepp, å det känns i rumpan/låren. Härligt! Precis så det ska vara!
 
Idag blir det bara lungt här hemma. Eller vi har en rörmockare hemma, men det är ju inte så ansrängande för min del :) Så, en slappedag skulle jag vilja kalla det. En välbehövd sådan med.
 
Inatt är det jobb som gäller, så senare i eftermiddag ska jag lägga mej för att sova lite, å just nu känns det inte som om att det skulle bli något problem. Det är de två sista nätterna nu. Det som ska bli skönt med det är att det börjar bli lite jobbigt att blanda natt och dag så som jag gjort nu. Som nu, jobbat två nätter, går av på torsdag morgon och sen jobba dag på fredag. Det är svårt att ställa om sig så snabbt. MEN, jag har varlt det själv och det handlar ju bara om en kortare period, så det är bara att bita ihop :)
 
Ska ta mej en tur på crosstrainern sen med, eller om jag skulle ut och jogga ? Hmm, får fundera på vilket det blir. Å så ska jag leka lite med bollen med. Träning ska det bli iaf.
 
 

Känns gött..

Vem är det som snabbspolar dagarna ? Nu är det ju kväll igen. Hmm..
Gubben min jobbar eftermiddag denna veckan. Första gången nu då på flera veckor pga semestern. Så får nog allt erkänna att jag känner mej lite ensam nu när barnen sover. Ogillar att lägga mej själv på kvällarna.
 
Nu ikväll så har jag iaf varit iväg å tränat ett pass body combat igen. Så jäkla roligt det är :)
Får se om det kan bli något mer pass av något slag denna veckan. Nästa lär det bli iaf. Tills dess får jag nöja mej med min boll och crosstrainer här hemma. Köpte idag ett 10-ggr kort. Hejja!
 
Nu ska de sista kilona bort och kroppen ska formas. Vill få bort lite sladder :)
 
Ska knapra vidare på mitt knäckebröd nu, sen ska jag se om det finns något vettigt att se på tv.

vågen!

God morgon. Ny vecka har startat igen.

Idag visade vågen 62,2 kilo, vilket innebär minus 0,3 på en vecka. Så här nästan tio månader efter op så känns det helt okej :-)

Totalt har jag nu tappar 42,8 kilo. Nu är inte många kilo kvar tills målet är uppnått :-)

Nu ska jag dra mej mot jobbet, å ikväll blir det träning!
Sköt om er

Pilatesboll..

Idag har jag rotat fram min pilatesboll ur garderoben och blåst upp den.
Så, från och med idag ska den bli min nya vän. Ska försöka att umgås så mycket som möjligt :)
 
Att göra situps och armhävningar med hjälp av bollen är helt perfekt. Sen att försöka hålla balansen på den är bra och rolig träning i sig. Familjen har fått sig goa skratt idag :)
 
Så, idag blev det träning med bollen och ett pass på crosstrainern. Körde ganska så hårt på den idag. Härligt!
 
Bollen är nog lite för stor för mej, men det får gå ändå :)
Blev så där lagom svettig å go. Det ska ju synas att man gjort något!
 
Imorgon bli det ett pass med Body combat!

Den där känslan..

Nu när jag försökt sova efter nattens jobba så har jag legat och funderat lite.
 Funderade på den där känslan när jag ställde mej på vågen och den hade slagit över på 3-siffrigt. 100 kg!
 
Det kändes som ett hårt slag i magen. Jag kände mej ful, fet och äcklig. Jag ville bara gräva ner mej och gömma mejj ifrån den övriga världen.
 
Jag kände någon form av panik i kroppen. Jag gav upp!
 
När jag tänker tillbaka på det, så känner jag den där känslan så strakt. Jag blir ledsen för att jag hade gjort så mot mej själv.
 
Så idag, har jag så svårt att ta till mig att jag inte alls längre är den där 100 kilos klumpen. Jag närmar mej nu "normalvikt". Det är helt galet. Och det är en sådan enorm lättnad, på många sätt.
 
Jag har nu slutat att skämmas över mej själv! Jag kan gå in i en folkmassa utan att bli så förbaksat osäker på mej sjäv. Eller visst kommer det en våg över mej ibland, men då för jag en konversation med mej själv och talar om för mej att jag inte längre har något att skämmas för. Det känns som en seger!
 
Jag har äntligen börjat att leva mitt liv. Det är INTE mitt liv som lever mej!
 
Tjohoo!

Cirkus

Igår var det cirkus här hemma i lilla skede. Cirkusen var med liten, men barnen tyckte att det var roligt. De har aldrig varit på någon innan :) Men vilka priser, herregud! Betalar inte det pricet fler gånger, utan då får det bli en stor cirkus istället :)
 
Idag blir det lungt här hemma, eller någorlunda iaf. För inatt väntas det jobba. Sen är det bara två nätter kvar, känns rätt skönt faktiskt.
 
Nä, nu ska jag strax tända grillen och fixa en lite tidig middag.
 
Ha en bra dag!

Inget ledigt..

Åh vad jag hade sett fram emot en liten ledig dag imorgon. Men, nu har jag tackat ja till att jobba. Plus att jag har bytat tur med en annan, så ska jobba natt mellan lör å sön. Så det blev inget ledigt denna veckan.
 Men det gör väl inget, för sen vet jag ju inte hur mycket jag kommer att få jobba.
 
Idag har jag iaf kunnat sova när jag kom hem. Inget ont. Skönt! Soc inte så länge bara, eftersom att jag måste kunna somna nu ikväll. Känner mej trött men väldigt rastlös. Hade velat träna lite, men känner mej nog för trött för det. Eller ? Hmm, får fundera en stund medans jag kollar på barnprogram med barnen. Kanske skulle jag försöka träna lite body combat hemma? Det var ju så roligt. Som sagt, får fundera på det en stund.
 
I förgår så satte jag igång en surdeg. Det verkar som om att den blir bra, för det har börjat bubbla i den nu. Så på lördag är den redo att användas. Här ska det bakas bröd :)
 
Nä, nu ska jag mysa med barnen.

Inte mycket sömn...

Jag jobbade ju inatt, å när jag kom hem så hade jag så jädrans ont att jag inte kunde lägga mej direkt. Så satt uppe i nästan två timmar innan det lugnade sig lite. Sen hann jag väl sova i knappt en timme, sen vaknade jag med kramper i magen igen å fick springa på toa flera gånger. Kan inte förknippa det allt med något som jag ätit, så vet inte alls vad som är tokigt.
 
Ett par timmar senare lyckades jag iaf att somna, sen kom gubben och barnen hem från jobbet. Så det blev inte många timmars sömn.
 
Nu har jag inte ont i magen ängre iaf. Så ska försöka lägga mej och hoppas på att somna en stund innan det är dags att åka och jobba igen.
 
Hoppas ni haft en bra dag!

Nu gnäller jag igen..

Ja det var ett jäkla gnällande på mej känns det som. Men fy f*n för min rygg!
Natten har varit hemsk! Det gör så jäkla ont,kan inte ligga ner mer än högst ett par minuter åt gången. Panodil hjälper ingenting. Blir så trött på det här!
 
Vet inte rikigt vad jag ska göra. Jag tycker inte om att gå till läkaren, å det känns som om det ändå inte skulle göra någon skillnad. Jag hoppas verkligen att det här ger med sig någon gång. Kanske skulle jag boka in en ny tid hos kiropraktorn och en till massage. Det har ju kännts bättre efter att jag varit där innan, men sen kommer sammma skit tillbaka igen.
 
Sen har jag funderat lite på det här med näringen i kroppen. Det har nu gått snart gått 10 månader sedan min op. Men jag har forfarande inte tagit någora prover för att se hur kroppen mår, med näring å brister å så. Trodde att det var något som man skulle kolla med lite jämna mellanrum. Eller måste man ringa själv å be om att få kolla det ? Hur har det fungerat för er andra opade ? Bara en fundering. Får väl kolla upp det sen när det är dags för ett års kontrollen annars.
 
Nä, nu är det dags att köra igång dagen. Inatt väntas det jobb!

Body combat

Idag har jag varit på mitt första men absolut INTE mitt sista Body combat pass. Fasiken vad roligt det var! Vilket tempo, svetten flödade :) Kan absolut rekomendera detta.
 
Jag har noll kordinationsförmåga, finns det att köpa ? Så, hade lite problem att få in alla rörelserna. Men med lite träning så ska det nog gå :)
 
Om du är nyfiken på att se, så är här en låt där de tränar benen och här är en då de tränar armar. Eller ja, hela kroppen tränar ju samtidigt. Det är lite roligt att samma pass körs värdlen över, så det är precis dessa övningar vi gjorde (jag försökte) idag. :)
 
Tack ännu en gång Sandra!!!
Det ska inte dröja länge innan jag bokar in ett nytt pass.
 
Faan vad glad jag blev över att jag klarade av det, rent konditionsmessigt. En timme i mer eller mindre non stop. Underbart! Hade någon sagt det för ett år sedan så hade jag antagligen inte trott på denne.
 Känner mej så glad och nöjd med mej själv. Jag fulkomligt älskar mitt "nya" liv! Träning är så mycket lättare och roligare nu!
 
Så, ut och träna med er! ;)

Vågen!

God morgon!
Ny vecka och nu var det dags att hoppa upp på vågen igen.
 
Minus 0,9 kilo på två veckor. Heelt okej!
Så nuvarande vikt är 62,5 kilo.
Totalt har jag gått ner 42,5 kilo. Det är också heelt okej. Eller mer än okej är det :)
Jag vill komma ner på 57,9 kilo. Låter kanske knäppt med just de där ,9. Meen, då har jag ett normalt BMI å det är det jag strävar efter.
Har nu 4,6 kilo kvar tills det målet är uppnått. Längtar som en tog dit :)
 
Nä, nu ska jag lämna mina gullungar på dagis, sen är det dags att åka och jobba.
Ha en bra dag!

Värt det ?

På marknaden gjorde jag dessa små fynden. Har länge velat ha ett par sådana, men har tyckt att de kostar så mycket. Men nu hittade jag dem till en väldigt billig peng. Vet ju dock inte hur kvaliten är på dem, men det visar sig väl. Hoppas på att hitta lite tid snart så jag får använda dem med.
 
Att baka bröd i dem då alltså. Det blir så fina mönster när man gör dem i sådana här korgar.
Tänkte att jag skulle sätta en ny surdeg snart igen med. Brödet blir så gott med det. Råkade ju tyvärr ha ihjäl den senaste stackaren, lilla roger. Men ska nog få liv i en ny :)
 
 
Idag så känns magen mycket bättre igen, eller det svider lite i den när jag äter. Men jag har iaf inte ont och har inte heller behövt springa på toa. Igår kväll fick jag springa ett par gånger igen. Men som sagt, nu verkar det vara okej igen. Så imorgon blir det jobb.
 
Idag har jag nog gjort lite för mycket. Först målade jag fönstret, sen putsade jag alla fönster, ute och inne. Det gick ju knappt att se ut när solen stod på. Så, det var mer än välbehövt. Sen fixade jag lite lunch och efter det åkte vi iväg för att ta oss ett dopp. Så jag simmade en del, det var så skönt för ryggen att simma å flyta lite.
 När vi kom hem så bestämde jag mej för att ta en jogging tur. Ville ta en ny runda, så jag joggade dit vi var och badade. Lammåsa (stavning?) heter det å enligt bilen var det 5,1 km dit ifrån oss. Men enligt min GPS i telen var det 4,8. Vet inte vilken jag ska lita på. Har ju inte joggat nu på flera veckor, så jag är mycket glad över att jag lyckades jogga nästan hela vägen. Det var bara små korta sträckor som jag gick. Typ 50 meter åt gången, fyra gånger. Så jag är mycket nöjd.
 
Ryggen kändes helt okej denna gången med. Hade lite känningar bara, men inte så farligt. Men NU!! Hujedamej så ont jag har. Undra om det blev lite för mycket belastning idag kanske? Jag vill ju kunna ut och jogga, men om jag ska få så här ont efteråt så vet jag inte om det är värt det ?
 
Middagen står och puttrar på spisen. Det luktar såå gott. Köttgryta blir det idag, med lite asiatisk smak. Smaskens!
 
Ikväll måste vi komma i säng i tid. Barnen ska till dagis imorgon efter att ha varit lediga i nästan 6 veckor. Dom tycker det ska bli roligt :)
 
Nehe, plikten kallar i köket.
 
 

Den där bilden..

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle rota upp bilden på mej själv från 09 då jag står vid samma dinosaurie på ölandsdjurpark. Min syster Amanda läste detta och har varit snäll å rotat fram den. Tack!
 
Så, här kommer den.
 
Jojo. Det var jag det.
Föredrar denna bilden dock.
 
Kanske skulle man åka dit nästa år och ta ännu en bild ? :)

Så typiskt..

Marknaden igår var jätte mysig. Hittade en sak som jag varit på jakt efter länge. Imorgon ska jag visa vad det är :)
 
Jag skulle jobba nu inatt med. Men så blir det tyvärr inte. Magen har varit orolig på mej under förmiddagen när jag låg och sov. Sen på eftermiddagen fick jag kramp i den och fick springa på toa flera gånger. Det sved å levde som fasen i magen. Så, jag ringe och sjukanmälde mej. Visste ju inte vad det var för något. Nu ikväll så känns det dock mycket bättre, magen är lite öm och det svider lite i den. Men jag har kunnat äta lite iaf. Undra vad det var? Så just nu känns det väldigt retfullt att jag ska stanna hemma. Men men, det är väl bättre att vara på den säkra sidan.
 
Nu ska jag kolla runt lite på ellos å se om jag kan fynda lite höstkläder. Brukar iaf hitta en del till barnen.
 
Sen ska jag lägga mej på soffan, å där lär jag somna tidigt.
Ha en trevlig kväll!

marknad

Nu har vi packat in oss i bilen för att åka på marknad. Ska bli kul, för förra sommaren blev det inget. Tycker att det är så mysigt. Har hunnit måla fönstret en gång till idag med. Å denna gången täckte det mycket bättre så det blir inte lika många strykningar.
När vi kommer hem igen så ska jag försöka sova lite. Har två nätter på jobbet framför mig nu.

Önskar er alla en trevlig fredag!

Här är jag!

Ooops, har visst varit lite rånvarande. Dagarna springer iväg ju. Kan tro att någon kortar ner på dygnen.
 
Igår åkte vi iväg för att bada. Men så mycket bad blev det inte, eller barnen åtminstånde barnen badade. Jag och gubben doppade oss bara å sen snabbt upp för att värma oss igen. För någon värmebölja var det minsann inte! Men det var mysigt att komma iväg tillsammans iaf :)
 
Idag har jag målat färdigt fönstret i tvättstugan. FEM strykningar tog det. Huua. Men nu är det klart iaf. Meen, jag ville inte sluta där, så jag gav mej på ett fönster till. Så vet att jag har lite jobb framför mej. Men ack så fint det blir :)
 
Idag har vi haft trevligt besök av Sandra och hennes lilla flicka Tindra. Mycket trevligt. det hinner ju tyvärr gå för långt mellan gångerna. Så, vi ska försöka skärpa till oss nu :)
 
Har lite funderingar om maten jag äter nu. Eller hur jag äter ska jag väl säga. Har befunnit mej i någon konstig period nu. Jag hoppas att det går över snart, eller just nu känns det som om det är på bättringsvägen iaf. Jag hetsäter ? Märligt, eller hur? Förstår det inte. Mår dåligt efter nästan var måltid å ändå kan jag inte låta bli. Fattar inte vad det är som händer. Ska klura lite mer på det och skriva av mej här i ett annat inlägg.
 
skrev ju att jag skulle lägga upp lite bilder från ölandsdjurpark. Så här kommer dem..
 
Isabella var sur för att hon inte fick sitta längst fram. Hehe, gullunge :)
 
Har en bild från -09, då jag står på samma ställe, ska försöka rota fram den :)
Jag, min bror Robin, min syster Sandra och min pappa. Här ska det åkas virvelvinden :)
Syster Sandra, dotter Isabella, bror Robin, son Jonathan, bror Rickie å jag :)
Pappa tyckte absolut att jag skulle lägga mej på hans cadillac. Haha :)





Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]