Examen

Nu är jag ju sedan två veckor tillbaka färdig utbildad kock. Det känns så jäkla bra att vara klar. Men samtidigt känns det väldit tråkigt att splittra klassen. Man har lärt känna varandra så väl nu, så sakna dem kommer man att göra. Det har gått upp och ner i klassen men vi har ändå haft så himla kul ihop.
 
Det känns väldigt skönt att komma hem ifrån jobbet nu och veta att man då är ledig, att man inte behöver sätta sej ner för att plugga. Underbart!
 
Mina betyg är jag otrligt glad över. Har lite svårt att förstå att jag faktiskt lyckats så bra med det här. Men jag antar att när man har intresset för något så är det så myckt lättare.
 
Så, jag är sjukt glad över att jag är färdigt nu. Nu är jag både undersköterska och kock. Så det vore väl tusan om jag inte kunde hitta mej ett jobb.
 
Gillar den nya funktionen här på blogg.se med att man kan ställa in när inlägget ska publiceras. Måste ju ha något att bjuda på nu när jag inte är hemma och kan blogga :)
 
Som sagt, känner mej väldigt nöjd :)
Så tjusig så i kock hatten som vi fick :)
 
 

på väg..

Nu lämnar vi halmstad. Bilen rullar nu mot köpenhsåamn. det här ska bli så himla roligt. Men jag börjar bli lite smått nervös inför flyget nu, men det ska bli spännande med :-) jag fick ju en fönsterplats, så är väldigt glad :-)

på plats

då var jag på plats i halmstad. Har spenderat eftermiddagen hos mamma, tillsammans med syster Idah, morfar, mormor och daniela. Nu har jag kommit hem till daniela med. Ska sova här i natt. Imorgon fm beger vi oss mot köpenhamn för att ta flyget :-)

Packa pappas kappsäck...

Eller inte pappas utan min egna. Å sen är det ingen kappsäck heller för den delen.
Det märks att jag inte rest förut, för jag har ingen aning alls om hur mycket/lite jag behöver ha med mej. Så, nu ligger nästan hela garderoben i väskan. Dock kommer antagligen en del att packas upp igen imorgon när jag kommer till Daniela. Hon får helt enkelt besämma åt mej :) Kanske!
Det viktigaste igger iaf i väskan, passet och pengarna.
 
Dagen har gått jätte bra på jobbet idag. Den sista timmen ungefär så började det att göra lite ont i ryggen. Men det är inte värre än att jag står ut. Smörjde in mej med tigerbalsam när jag kom hem och faktiskt så lättar det en del då.
 
Imorgon förmiddag så beger jag mej ner mot halmstad. Ska träffa mor min och mina systrar där och lilla morfar (tror jag). Sen ska jag vidare hem till bästaste Daniela.
 
På fredag förmiddag så rullar bilen vidare mot köpenhamn och flygplatsen. Å på eftermiddagen lyfter flyget som ska ta oss till London. Gisses vad jag längtar nu! Har sett fram emot det så länge. Och jag är så otroligt glad att jag blivit medbjuden på denna resan! TACK!!!
 
Nä, nu ska jag ta mej en snabbis dusch, sen ska jag äta mina vanliga knäckebröd så här på kvällen. Sen ska jag försöka komma i säng i tid så jag kommer upp tidigt imorgon. Tänkte försöka komma iväg vid nio, tio. Fyy vad jag kommer att sakna barnen! Träffar dem bara imorgon på fm, sen ses vi inte förns på tisdag em. Så länge har jag inte varit borta ifrån dem innan. Men men, det kommer gå bra.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 
 

Hoppet uppe..

Även denna natten har jag kunnat sova i sängen. Dock så har jag haft ont från och till. Fick väcka Jörgen en gång så han kunde smörja in mej med tigerbalsam. Men det var inte värre än att jag kunnat ligga kvar å somna om.
 
Just nu sitter jag och dricker det goda morgonkaffet. Ska snart plocka fram lite frukost, sen göra barnen och mej själv klara, sen lämna dem på dagis och bege mej mot jobbet. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Just nu känner jag att hoppet är stort iaf :) När jag kommer hem ikväll så ska jag börja att packa väskan. Jag är värdelös på att packa. Undra om det finns någon kurs man kan gå så man får lära sig att inte packa ner hela garderoben. Visserligen är den inte så stor nu, men ändå.
 
Jag har märkt att mitt huvud verkigen inte har hängt med i viktnergången. För vissa dagar är rikigt jobbiga då jag skäms över hur jag ser ut, precis så som jag gjorde innan min op. Jag måste nästan se kort för att fatta att jag inte på långa vägar ser ut som innan. Tycker det är väldigt märkligt hur hjärnan fungerar. När jag tvättat och ska vika in mina kläder så ser jag på dem och säger till mej själv att det är helt omöjligt att jag får på mej det där. Men jag gör ju det. Så skumt! Men men, den kommer väl ikapp så småningom.
 
Nehe, dags att sörpla vidare på kaffet å fixa lite här hemma. Ha en bra dag hörrni!

Tempot uppe..

Ryggen känns fortfarande helt okej. Lite ont och stel är jag, men jag klarar av att vara uppe utan problem, bara jag får sätta mej ner ett par minuter mellan varven.

Har fått huset städat, tvätten tvättad, lakanen bytta, bakat bröd samtidigt som jag dansat till MJ och så har jag handlat lite.

Hade velat hinna sitta lite i solen nu när den väl vågade visa sig. Men nepp, då skulle det fixas biffar till middagen å nu är den snart klar. Så jag får chocka hela england med min likbleka kropp istället.

Liggandes!

Vet ni vad ?? Jag har sovit heeela natten liggandes i min säng!! Helt underbart! Känner mej lite stel och öm i ryggen nu bara, men ingen smärta! Är sååå glad för det. Så, kiropraktorn var nog ett klokt val och det var värt varenda öre! Nu hoppas jag bara att det håller sig så här.

Jag ska pyssla å greja här hemma lite idag. Skulle smärtan komma tillbaka så skulle jag kontakta VC igen så jag kunde få smärtstillande utskrivet. Vill ju klara av jobbet och framförallt så vill jag orka med London resan i helgen.

Ska ta mej en sväng in till staden med för att handla lite. Ska se om de har mini flaskor med shampo och balsam i något märke som jag tycker om. Ska börja packa väskan dag med. Men jag är värdelös på att packa. Hmm, men ska nog reda ut det :)

Ha en underbar dag i regnet! Förstår inte hur mycket regn det kan komma? Snart har vi en pool i trädgården om det fortsätter så här. Men vad gör det. Jag har ingen smärta längre!!! :)

Blogga med mobilen..

Blogg.se har gjort om sin sida. Efter det så kan jag inte längre logga in på bloggen via min mobil. Alltså kan jag inte lägga upp bilder från telen (om jag inte lägger över dem på datorn först så klart) och jag kan inte lägga upp några inlägg via telen. Fattar inte varför. Det står bara att mitt lösenord inte stämmer. Men det gör det visst, jag kan ju logga in här.

Någon annan som har samma problem ? Och som kanske har
en lösning på det hela ?

Å något helt underbart har hänt nu ikväll. Jag har kunnat ligga ner i soffan! Underbart att kunna ligga ner. Ont har jag i ryggen, men det är inte såå farligt. Jörgen smöjde in ryggen med tigerbalsam innan, å det känns skönt. Dock så lyckades jag smeta lite i ögat på mej själv, å det var mindre skönt!

Nu ska jag strax krypa ner i sängen för att försöka sova lite. Hoppas på att kunna ligga kvar där hela natten utan smärta.

Natti!

Kiropraktorn..

Nu har jag varit hos kiropraktorn. Så skönt det var! Har inte gjort det tidigare, så var lite nervös över hur det skulle gå till. Men, det gick bra och det knakade till i ryggen flera gånger. Han trodde att två kotor hade låst sig. Men nu är de mer böjliga igen, så hoppas att detta hjälpte, eller lindrade iaf. Har varit uppe i flera timmar nu utan att få någon större smärta. Ont har jag, men det är inte så att jag inte står ut.
 
När han var klar så strök han på ett värmande liniment. Å varmt var det verkligen. Herregud, det rikigt brändes på ryggen, trodde det rök om mej :)
 
Var inne på banken innan jag åkte hem och hämtade ut mina pund som jag beställt.  Har varit tveksam till om jag ska verkligen ska följa med på fredag till London elller inte. Men som jag känner nu så ska jag med. Men som jag kände innan så visste jag inte hur det skulle kunna gå till. Så, jag hoppas att smärtan håller sig borta nu.
 
Har lite svårt att förstå att jag nästan har nått mit största delmål. Jag är såå nära målet helt och hållet nu. Jag har "bara" 5,2 kilo kvar ungefär till jag når BMI normal viktig. Helt galet ju :) Det har gått så fort tycker jag.
 
Nä, nu ska jag mysa lite med barnen i soffan innan jag ska gosa ner mej själv. Håll nu tummarna för att jag ska kunna ligga ner i natt, så jag slipper sitta uppe en hel natt till!

Vågen!

undra om det kan vara sjukhusvistelsen som gjort denna veckans resultat. Vågen visade nämligen på minus 1,1 kilo. Känner mej mer än nöjd med det :) Totalt har ju nu tappat 39,9 kilo. Bara 0,1 kvar till 40. Tjohoo! Kändes glädjande! Å det kan behövas i detta elände med smärtan i ryggen. Har precis blivit hemskickad ifrån jobbet. Så nu ska jag försöka vila en stund, det gick inte att sova i natt. Fick sitta uppe hela natten. Sen ska jag åka till kiropraktorn och hoppas på att det blir bättre.

7 år!

Å vad tiden går fort. Idag är det sju år sedan jag och Jörgen förlovade oss. Herregud vad åren springer iväg. Så, grattis till oss :) Fira får vi göra en annan dag, för jag kommer spendera hela dagen på jobbet.

Natten var rikigt tuff med min onda rygg. Fick sova sittandes i sängen. Just nu känns det lite lättare.
Var inne och jobbade ett par timmar nu på morgonen och en snäll arbetskamrat hade tagit med sig lite voltaren salva och smörjde in mej där det gör som mest ont. Jag ska försöka hålla mej så stilla som möjligt nu innan det är dags att åka tillbaka till jobbet igen. Hoppas ni får en trevlig söndag!

Ryggont..

Nu känner jag mej som en gnällig kärring eller något. Men det är satan vad ont jag har i ryggen. Har blivit ifrågasatt idag på jobbet om jag verkligen klarar av att vara där. Svar Ja, det gör jag. Jag måste jobba nu, har varken tid eller råd till att vara sjuk mer.
 
Fick tips om att gå till en kiropraktor, så nu har jag bokat in mej hos en på måndag redan. Hoppas innerligt att det hjälper. Annars kommer det att bli rikigt tufft att jobba samt att det kommer bli jobbigt i London. För som det är nu så måste jag kunna sätta mej ner ofta, å det kommer inte direkt att funka där.
 
Nu ska jag lägga mej ner en liten stund innan det är dags att fixa middagen å sen åka tillbaka till jobbet.
 
Ha en bra dag!

Midsommar hemma

Igår eftermiddag blev jag utskriven igen. Återigen utan att dem hittat något fel. Magen sväller upp när jag äter och ömmar en del, men tack och lov så har jag inte fått någon mer sådan kramp. Hoppas innerligt att jag inte får det heller. Men jag har ont i ryggen när jag varit uppe och rört mig en stund. Antar att det är något som tränars bort bara.

Hoppas att ni alla har haft en kanon bra midsommar. Det ha vi! På förmiddagen låg jag ute i solen lite för att försöka få lite färg på min bleka kropp. Sen var det dax att fixa maten och duka innan gärserna kom. Nu på kvällen så har vi varit nere i hembyggdsgården och dansat med barnen runt midsommarstången, vilket dem tyckte var roligt :) Å jag med! Försa gången som jag var med nu. Har velat innan med, men inte gjort det eftersom att det dels hade varit väldigt tungt och jobbigt samt att jag skämdes över hur jag skulle se ut. Men i år var det minsann inte så. Utan jag njöt verkligen övver att kunna gå upp där med barnen. Vilken frihet!!! :)

Nu ska vi gosa ner oss i soffan å kolla film. Imorgon väntas det jobb.

ultraljud

Fy så drygt det är att ligga här. Framförallt när man inte känner sig sjuk. Jag har varit smärtfri sedan inatt. Jag har varit fastande fram tills sex tiden ikväll. Så huvudvärken har varit påtaglig. Men nu har jag iaf gjort ett ultraljud för att se om det var gallsten, å det var det inte. Skönt att det inte var det, men samtidigt så hade jag önskar att de hittade felet. Jag är ön i vänster sida av buken när de trycker. Så, efter kvälls fikat så blir jag fastande igen ifall läkarna imorgon på ronden bestämmer sig för någon annan undersökning. Just nu vet dem ingenting. Nu ska jag ta mej en raggartur i korridoren med dropp ställningen å se om jag hitta något att dricka. Ha en trevlig kväll!

på väg tillbaka

Fick en jäkla smärta igen innan i magen och ryggen. Fick ren panik så ont det gjorde. Så, nu är jag på väg till akuten. Nu har det lättat en hel del. Det känns så klart väldigt skönt, men det kanske vore bra om smärtan var som högst när man kom in? Jaja, jag hoppas att dom hittar felet nu iaf. För nu är jag trött på det här.

Nils Emils Söndagsgryta

Här kommer ett litet recept på en fläskfilé gryta som jag tycker väldigt mycket om. Jag skriver av det så som det står, men själv så ändrar jag lite från gång till gång som jag göra den.

Det här behöver du:

600g fläsfilé
2 st bratwurst (jag använder chorizo)
1 röd paprika, strimlad
3 dl vispgrädde
buljong/fond (jag använder knorrs kalvbuljong)
100 g syltlök
150 g svarta oliver
3/4 dl hackad ättiksgurka
salt
Svartpeppar
Vatten

Putsa fläskfilén och skär den i skivor. Skär korven i centimetertjocka skivor. Bryn kött och korv, lägg i paprika strimlorna. Krydda med salt och peppar. Tillsätt grädde, vatten och fond, låt det koka upp. Lägg i syltlök, oliver och ättiksgurka. Red av med vetemjöl och låt grytan puttra i 10-15 minuter.

Jag själv har inte haft i oliverna, för min familj skulle nog slå bakut om de upptäcker sådant i maten :) Men kan tänk mej att det är gott. Sen använder jag lite av spadet ifrån syltlöken med. Som sagt, jag följer sällan ett recept, men det kan ju vara bra att ha som grund iaf :)



Gott som tusan är det iaf :)

Massage!

Varför i hela friden har jag aldrig varit på massage innan ? Heelt underbart ju. Det är helt klart något som jag vill göra med jämna mellanrum. känner mej inte alls så stel och spänd i ryggen längre. Just nu iaf :) Ni som bor här i närheten rekomenderar jag verkligen till att gå dit, till sjunnens spa. Hemsidan hittar du här .

Nu ska jag bädda ner mej i soffan med barnen å kolla på pippi långstrump :) Sen ska det lagas middag. Fläskfilé gryta får det bli så här på en tisdag! :)

Papaverin...

Tre timmar var vad jag fixade på jobbet i lördags. Sen gjorde det så jäkla ont i både mage och rygg att jag ringde sjukhuset igen och fick åka dit. Misstaget var ju bara att jag fick komma till ditriktet, å det är ju dömt att misslyckas. Så efter typ 3 minuter inne hos läkaren så kunde jag åka hem igen. Varför åkte jag inte till akuten direkt för ? Jaja, lätt att vara efterklok.

Läkaren tyckte iaf att det var kramp i tarmarna jag har. Så, han skrev ut ett par tabletter. Papaverin. Jag är INTE förtjust att knapra piller, men nu har jag provat dessa. Och faktiskt så har smärtan i magen lagt sig. Den är fortfarande uppblåst och ömmar när man trycker på den. Men jag kan äta utan att det gör mega ont. Så, imorgon tänker jag inte ta några tabletter för att se om det verkligen är dem som gjort skillnad eller om det har gått över ändå.
Tyvärr så har jag fortfarande grymt ont i ryggen, framförallt på vänster sida. Så imorgon ska jag gå på min första massage någonsin för att se om det kan lindra lite. Ser fram emot det :) Har hört att massage är rätt bra :)

Idag klarade jag av att jobba iaf, även att det gjorde ont. Fick sätta mej mellan varven bara. Känns bra att det gick idag. För jag har verkligen inte råd att vara hemma mer nu. Förlorade så många timmar nu fre-sön. Men men, det får lösa sig på något sätt.

Nu ska jag gosa ner mej i soffan och se om det finns något vettigt på tv. Ha en skön kväll!

Vågen!

Vågen visade på 0,3 kilo denna veckan. Tycker det är helt okej faktiskt. Så totalt har jag nu tappat 38,8 kilo sedan man förra året. Sedan op i oktober har jag tappat 28,8 kilo.
Närmar mej - 40 som är nästa delmål :)


omeprazol

Det lättade ju i magen/ryggen igår kväll. Men det varade inte så länge tyvärr För nu är eländet tillbaka igen. Natten har varit hemsk!

Fick omeprazol utskrivet. Tycker det är lustigt att man skriver ut något när man inte vet vad som är felet ? Men men, det är ju ingen stark och farlig medicin, så jag äter den å ser om det gör någon skillnad. Inte för att jag tror att mag medicin kan bota det onda i ryggen.

Nu ska jag snart åka till jobbet. Det ska bli kul att jobba, men känns lite nervöst med tanke på det ondå. För kommer den rikigt smärtan så klarar jag inte av att vara uppe. Så håll tummarna för mej att det går bra!

Jag ska läsa lite om gallsten nu tänkte jag, för att se om syptomen kan tänkas stämma in på mej. Det är många nu som frågat om det inte är det, och jag själv har mina aningar däråt. Men får se. Lättar det inte under helgen så ska jag söka igen nästa vecka.




Sjukhusbesök..

Nu har visst dagarna sprungit på igen.

I måndags så hade jag min examensmiddag i skolan. Min famor kom hit för att kunna vara med på den. Det uppskattade jag väldigt mycket :) Jag var nervös över middagen, men det gick bra och jag fick bra betyg. Så, jag är super nöjd.

I tisdag åkte älskade farmor hem igen. Tiden går aldeles för fort. Hade velat spendera mer tid tillsammans med henne, men vi ses säkert snart igen :)

I tisdags eftermiddag så hände de någonting med min mage. Jag fick så jäkla ont och det spred sig till ryggen. När jag åt så blev det ännu värre. Natten där var hemsk, smärtan var på över 10. (skalan de använder på sjukhuset). Jag bara skrek och snurrade runder i sängen för jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag var nära ett par gånger att ringa till sjukhuset, men så envist dum jag är så gjorde jag det inte.

Smärtan var iaf kvar hela onsdagen med. Å på kvällen skulle alla i klassen ses för att grilla och äta gott. Det funkade okej ända tills jag åt. Ont hade jag hela tiden, men det ökade vid maten. Så då bestämde jag mej för att åka in. De tog mej direkt till kirurgavdelningen, tog en del prover, tryckte på min onda mage och gav mej smärtstillande. Hallelulia vilka grejer de har där :) Mådde ganska så bra där en stund.

Smärtan höll i sig. Så på torsdagen så röntgade de först tarmarna på mej, för de misstänkte tarmvred, men det visade ingenting. Så på eftermiddagen fick jag göra en gastroskopi. Å fy, det var ingen skön undersökning. När jag var halvvägs igenom så gav de mej lite muskelavslappnande, för jag klöktes som bara den. Men, undersökningen visade inte någonting heller. Då tyckte jag att jag skulle få åka hem igen, eftersom jag inte verkade ha något farligt som tarmvred eller blödande magsår. Så jag lyckades ta mej till skolavslutningen. Men ont hade jag.

Och ont har jag haft idag med. Magen och ryggen har slagit bakut så fort jag ätit. Med de senaste två timmarna nu så har jag inte så överdrivet ont längre. Har precis tuggat i mej ett knäckebröd med och det tycks gå bra (peppar peppar). Så jag hoppas att vad det än var, att det är över nu. Det är fortfarande ömt och stet i både magen och ryggen, men det är ingen sådan smärta som innan. Imorgon ska jag iaf jobba, så jag hoppas att det onda håller sig borta.

Undra vad det kan vara för något ? Någon annan opad som varit med om det ?

vågen!

Måndag och dags för vågen! Idag visade den på minus 0,6 kilo. Jag är lite förvånad faktiskt eftersom att jag inte har.tränat något. Men jag är så klart glad :-) så totalt har jag nu tappar 38,5 kilo. Helt otroligt :-) jag köpte mej ett par nya kockbyxor i maj förra året. Då kunde jag inte knäppa dem. Idag passar de mig så här...

Vattenkrig..

Jaha, då har vi gjort våran sista dag i köket. Väldigt blandade känslor faktiskt. Men, vi avslutade det på ett roligt sätt. Vattenkrig!!! Kan man någonsin bli för gammal för det ? :) Nepp, inte jag iaf. Tre slangar hade vi framme i köket och sprutade ner varandra. Det varr visserligen bara en av lärarna som "ville" vara med. Men som sagt, kul var det. Å väldigt blött blev det :)

Jag håller nu på med den tråkigt kalkylräkningen. Fyy så drygt det är. Å hopplöst när man inte hittar alla priserna. Men, det är ju faktiskt det sista som ska in till skolan. Jag har bara min examensmiddag kvar att göra, å den är på måndag. Sen är det slut å jag ska inte plugga mer på väldigt länge. Härligt!!!

Nä, dags att fortsätta. Har en massa att stå i. Och imorgon väntas det väldigt trevligt besök. Min älskade lilla farmor kommer imorgon :) Är sååå glad för det. Hon ska vara med på middagen på måndag och det uppskattas väldigt mycket :)


För snabbt..

Ja den här dagen har minsann gått för snabbt.. Jag hade en massa som jag skulle hinna med ju. Men nu är klockan redan fem å jag är inte helvvägs. Har hållt igång precis hela dagen. Nu behöver jag egentligen sätta mej å skriva en hel del, men känner att jag är rikigt trött och har fått huvudvärk. Kanske ska vila en stund å sen försöka påbörja det. Längtar verklligen tills en vecka fram, för då är allt klart, inlämnat och förhoppningsvis godkänt!

gottesugen..

Vilket jäkla piss det här med mensen är! Är sugen på något hela tiden. Inga sötsaker å så, men sugen på något att äta konstant. Vet inte rikigt vad bara, för det kvittar vad jag än äter så är jag sugen på något annat! Magen är helt uppblåst och jag känner mej nödig hela tiden! Fy vad jag tycker synd om oss kvinnor som får står ut med detta helvete! Saknar mina p-piller som bara den just nu, för med dem så slapp jag det här!

Var bara tvungen att spy ut mej det!

Tack å hej!

Så roligt!

Vilken kanon bra helg det var! Det var sååå himla roligt att träffa mina gamla vänner nere i Halmstad igen. Har verkligen saknat dem. Å jag hoppas innerligt att man kommer ha lite mer kontakt nu å ses lite oftare.

Just nu så ligger all fokus på skolan känns det som. Om en vecka ungefär så har vi slutat. Detta är sista veckan som vi är i köket. Jag är visserligen lite i köket på måndag, men det är ju bara för att jag ska ha min examensmiddag då. Känner mej så jäkla stressad över det hela, men det ska samtidigt bli kul. Nu tror jag att jag har velat färdigt med mina rätter iaf. Så, nu ska bara allt planeras klart. Har en hel del kvar att skriva med. Eller allt för att vara exakt.

Nu ska jag mysa vidare med barnen en stund till innan det är dags för dem att sova. Sen ska jag bara slappa på soffan. Har egetnligen en massa att göra, men känner att jag behöver ta det lite lungt. Imorgon är jag ledig, men dagen ska spenderas med att provlaga en av rätterna till skolan, sen ska det handlas och bakas bröd för nu är det helt tomt i frysen. Sen har jag en himla rolig kalkyberäkning att se fram emot. Phuu!! De övriga i familjen ska spendera dagen på speedway baban. Det är både till barnens och mannens förtjusning. Så, jag har större delen av dagen för mej själv.



Vi roade oss med lite dans :)

vågen!

vilken kanon helg det har varit.i halmstad tillsammans med mina gamla vänner. Trodde det skulle visa sig på vågen med. Så till min stora förvåning så visade vågen på minus 0,6 kilo. :-) känns ju bra. Så nu är den totala viktminskningen 37,9 kilo. Helt otroligt :-) jag känner mej just nu mer död än levande. Men, det är bara att ta sig till skolan. Har massa att göra där idag. Ha en bra dag hörrni!





Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]