Så här får det bli...

Jag ska inte öppna några böcker eller liknande och kolla på recept! Jag kommer ju ingenstans. Matsedeln brukar ta mej max tio min att göra var vecka men  hållt på i flera nu har jag hålla på i flera timmar. Hade behövt ha helg fler dagar i veckan så jag hade mer tid att laga maten på. På vardagarna så måste det ju gå fort.
 
Nåja, ska göra några saker som jag faktiskt aldrig har gjort hemma. Bland annat isterband. Jag tycker verkligen inte om isterband, men gubben min gör det tydligen. Så tänkte att jag kan göra det då. Undra vad barnen tycker om det? Jag får "stå ut" med det på tisdag, så då får han stå ut med kåldolmar på söndag :) Det är ju bara sååå gott!
 
Nä, nu är det dags att lägga sig. Lär drömma mat inatt!
 
Natti!
 

Gottigt!

Mitt nya lilla "måste ha" på kvällarna.
 
Tycker inte om att bli sugen på något. Har inte haft det "problemet" på väldigt länge, men nu helt plötsligt så är det där. Hemma gör jag rätt val, alltså frukt. Värre är det på jobbet där det är otroligt lätt att göra fel val. Funderar på att köpa med mej en ask druvor och ha där å ta utav dem när jag blir sugen.  Detta är jobbigt, har aldrig haft några större problem med det innan. Undra om det kan ha med ciggen att göra ? För det var i samband som ja la av med dem som detta sug efter att äta på något kom. Det stör mej, väldigt mycket!
 
Jag ska ta mej ur det igen. Så, på måndag (varför alltid måndagar??) ska jag ta tag i detta och köra på en "helvit" vecka. Alltså, inget socker!
 
Ja, jag vet att vindruvor innehåller mycket fruktsocket. Men vilket är bäst? Druvor eller godis/choklad/småkakor ?? Precis! Så druvor blir det :)
 
Jäkla cigaretter!!! Varför var jag så jädrans dum och började efter nästan 8 månaders uppehåll?? Kommer aldrig att förstå det! Usch, avskyr den här första tiden!
 
Börja aldrig att röka! Det är dumt, mycket dumt!
 
Hejja mej!
 

veckoplanering..

Ja det där är en bra uppfinning!

ska nu leta efter lite goda och lätta/snabba recept till veckan. Jag har alltid nu mera en matsedel skriven. Väldigt praktiskt! Det är lätt att skriva inköpslistan och planera den, man slipper fundera var dag på vad man ska ha för middag, man kan förbereda dagen innan men framförallt så spar man pengar på det. Inte fy skam det ju.

Känner dock att jag har blivit otroligt fantasilös. Så nu ska jag kolla igenom en massa recept och få lite inspiration. Kul att prova lite nytt med :-)
god morgon

En nu dag gryr. det är kallt ute idag, närmre minus 9 grader. Men, det kommer att bli varmare under dagen. Hoppas på samma härliga plus grader och sol som det var igår. Är det så, så ska jag och barnen ta oss en liten promenad efter jobbet. Det känns som om våren väntar runt hörnet :-)

nu är det inte längre mörkt ute när jag kör till jobbet. Älskar det, och att det dröjer innan det börjar att skymma efter jobbet :-) det går verkligen mot ljusare tider, på många sett :-)
det börjar väl dra ihop sig till att ställa fram klockan till sommar tid med? Vet inte när det är, men har för mig att det inte är långt kvar.

Nu har nog bilen tinat upp, så det är dags att åka till jobbet. Den siste denna månaden så då ska det inventeras.

Ha en bra dag.

Något är fel...

Ja något är inte som det ska med blogg.se nu. Eller iaf inte för mej! Jag kan inte lägga upp några bilder, jag kan inte tidsinställa några inlägg, jag kan inte se någon statistik och jag kan inte logga ut. ??? Vad har hänt. Är det så för någon annan med? Å när jag skriver så kan jag inte ändra om det ska vara fetstil eller något annat sådant, de knapparna finns inte ens där. Å jag har provat att trycka på "ändra redigerare". Just det, jag kan inte svara på komentarer heller! Tycker detta är mycket lustigt. Var samma sak igår med. Någon som vet?

Nästan halvvägs..

Onsdag imorgon, vilket innebär att halva arbetsveckan har passerat igen. Otroligt vad fort tiden går. Känns som om att jag tjatar om det. Men känner att jag verkligen inte hinner med. Efter jobbet så var det snabbt hem, hämta barnen, fixa maten och sen gå iväg med dem på lite gympa. De tycker att det är så roligt :) De hoppar och springer som bara den. Är väldigt glad över att det var ett par föräldrar här i byn som drog igång det här. Å det tycks bara bli fler och fler barn för var gång som är med, så det är minsann uppskattat av fler :) Har gjort mina magövningar och mina dips. Barnen har duschat å jag likaså. Så nu ska vi gosa ner oss i soffan och mysa en stund.

Dumma jag..

Eller envisa jag, kanske det ska vara. Nä, är nog lite dum med... Jag lyfte fel på jobbet idag, var fullt medveten om att det jag skulle göra var fel och att jag borde be om hjälp. Men, jag ville att det skulle gå snabbt så då tog jag tag i det och lyfte själv. Fel lyftteknik och för tungt = ont i ryggen!!! Blir less på mej själv. Med tanke på att jag har probem med ont i ryggen så borde jag ju vara liiite smartare än så här. Men men. Nu sitter jag och laddar upp för lite träning. Får se hur det går. Tror jag ska ta bort lite vikter i vissa övningar med tanke på ryggen. Sen så måste jag boka en tid för massage. Får sluta att skjuta på det nu! Min kropp är i behov av det. Är så stel och öm i nacke och axlar. Ha en trevlig kväll!

Träning V. 8

Måndag: 3 km joggning och CXworks
Onsdag: Bodypump
Söndag: Bodypump
 
Ja den här veckan var det inget överflöd med träning. Men, jag är nöjd iaf och det känns bra :)
 
Nu ska jag ladda upp i soffan för en ny vecka!

Blodsockerfall, igen!

Hade en rikigt trevlig kväll i fredags. :) Det får snart göras om igen.
 Efter partyt så var vi några som åkte in till stan. Det var då verkligen inte mycket folk ute. Men, man får det inte roligare än vad man gör det. Så, jag/vi dansade hela kvällen och hade det skoj.
 
Det är bara synd att man ska bli straffad för det roliga dagen efter. :) Eller så farligt var det inte, var bara väldigt trött. Men vi var iaf iväg och ett par vänner å fikade. Så vi hade en bra lördag med.
 
Men igår kväll, efter att vi lagt oss så började jag bli orolig i kroppen, kunde inte ligga still, blev yr, iallmående, varm och började att skaka. Kändes som om jag skulle svimma vilken sekund som helst. Fick väcka gubben min som redan hunnit somna å be honom att hjälpa mej snabbt. Lyckades ta mej ut i köket och sätta mej där, men höll på att svimma. Hällde i mig ett glas mjölk och åt två knäckebröd.
 
Så nu ska jag verkligen se till att ha druvsocker hemma. För det är så otroligt obehagligt när det blir så här.
Å jag märker hur otroligt viktigt det är att jag sköter mina mattider och vad jag stoppar i mig. Jag misskötte mej igår, åt inte alls som jag skulle. Å då blir det så här. Det där lilla kvällsmålet får inte hoppas över.
 Så, skärpning Angelica!
 
Nu ska jag fixa klart middagen och sen ska jag åka iväg och träna :)
Har gjort tre olika middagar idag samt bakat fyra limpor bröd. Perfekt att ladda upp lite till veckan så man slipper att stressa med maten när man kommer hem.
 
 

party

Ja nu blir det lite fest :-)
Längesedan, så det ska bli riktigt kul. Startar upp med ett sexparty tillsammans med härligt folk :-)
BlogAward.

Jag har fått en blogaward av Ida. Tackar så hjärtligt för det :)
 
Jag fick den med motivationen "Angelica som kämpar på att få vardagen att fungera med livet efter en gastricbypass-operation och familjelivet sammanflätat med jobb".
 
Den som får denna utmärkelse, ska skriva åtta stycken saker om sig själv och sen skicka vidare den till fem stycken andra bloggare.
 
Så, åtta saker om mej själv. Oj, det blir svårt. Är så otroligt dålig på att komma på något sådant att skriva.
 
Fobi
Det här med fobier är inte lätt, oavsett vad det är fobi mot.
Jag har fobi mot spindlar. Usch å fy säger jag bara om dessa otäcka små djur.
Jag har gjort ett försök till att bota den, men kom inte längre än så eftersom att vid nästa
träff så skulle just en spindel få närvara. Nej tack, sa jag då.
Jag  fick rådet att gå i terapi innan vi kunde gå vidare. :) Kanske tar tag i det där någon gång..
 
Färgblind
Nej, jag ser inte världen i svart/vitt. Men, jag har svårt med vissa färger.
Det var lite jobbigt under skoltiden, mest för att jag aldrig blev trodd när jag sa att jag inte visste vad det var för färg
och när de andra skrattade åt mig när jag målat något i "fel" färg. I synnerhet så kändes det inte kul när skol-systern inte trodde på mej när man gjorde de där syn undersökningarna.
Jag är tydligen röd-grön färgblind. Här kan man klicka in och göra ett test om man vill. Jag blir väldigt fascinerad av att göra det testet tillsammans med Jörgen som har ett normalt färgseende. För vi får fram olika svar. Prova, å kolla facit!
 
Periodare
Jepp, det är jag. När det gäller läsning :)
Om jag börjar att läsa så har ja väldigt svårt att slita mej ifrån boken. Jag läser väldigt intensivt då. Å gärna flera böcker efter varandra, men sen kan det dröja länge, väldigt länge innan jag läser igen.
Jag gillar mest självbiografier. Oftast så mår jag dåligt av att läsa dem, men jag fängslas så av berättelserna och känner så för personen i boken.
 
Fix idé
Ja, jag har lite konstigheter för mej. Kanske inte så märkbara, men de finns där.
Har som små tvångstankar, eller jag har väldigt många sådana. Ni vet som t.ex om man är ute och går och det exempelvis kommer en mötande bil, då kan man tänka "jag måste komma förbi den där stolpen innan bilen passerar, annars...". Jag har mååånga sådana lustigheter för mig. Det är oftast eller nästan aldrig att någon annan märker av dem. Men de finns där och ibland kan de faktiskt vara ganska så störande. Att hitta den "rätta känslan" när man exempelvis ställer ner ett glas på bordet är inte alltid det lättaste :)
 
Fötter
Ja de där två bensluten tycker jag inte om! Beundrar verkligen dem som kan jobba med fötter. Usch å fy för dem. Visst är de äckliga ? (nä, du behöver inte hålla med). Kan rysa av bara tanken på fötter.
Att se någon sitta och pilla tånaglar...Nej tack! Ryser i hela kroppen av bara tanken..
 
Halmstad
Min underbara hemstad! Som jag kan sakna den ibland. Framförallt havet. Under min uppväxt så hade jag ca 10 min promenad till stranden. Åh vad jag hade uppskattat det idag! Sjöar har jag aldrig tyckt specielt mycket om, men jag börjar vänja mej nu. Är ju så illa tvungen här i smålands djupa skogar :)
Halmstad ligger mej varmt om hjärtat,men jag trivs väldigt bra med småstadslivet :)
 
Planerare
Jag är en planerare. Alltså, jag kan strukturera upp min dag så att jag får gjort så mycket som möjligt (om det är en sådan dag då). Jag kan hålla tio bollar i luften samtidigt och få allt att klaffa ihop i slutändan. Älskar den där lilla planeringen i det :) Att ligga steget före, både i vardagen och i arbetet.
 
Dansa
Det är något som jag vill lära mej. Om det nu går att lära mej vill säga :)
Har ingen kordination. Jag SKA, någongång ta tag i dansen, vill framförallt lära mej att bugga. I synnerhelt så skulle jag vilja lära mej Boogie Woogie. Det ser så himla kul ut. Meen, jag ser framför mig hur jag slår knut på mina egna ben :)
 
Jaha ja, det här var åtta saker om mej då. Så nu ska jag skicka vidare till fem andra.
Hmm, jag läser ganska så många bloggar faktiskt. Ska välja ut ifrån lite olika kategorier då.
 
Min syster Alexandra bloggar om sin ovanliga men jobbiga sjukdom dermatomyosit.
Ellinor delar med sig om sin vardag efter sin gastric by pass och i sin kamp om att "få" en friskare rygg.
Sandra bloggar om mode, inredning och träning. Älskar inspirationen där :)
Hos Helena kan man hänga med i utmaningar. Utmaningar för sin egen del, där man sätter upp mål med vikt och/eller träningsminuter. Kanske lättare att hitta drivet då :) Även hon har gjort en gastric by pass.
Syster Idah är en färgstark person :) Hon skriver om sin vardag och om sin kamp att leva med sin ADHD och borderline.
 
Det var fem stycken det. Skulle kunna ha med måånga mer, men ska det vara fem så ska det :)
 
Gisses vilken tid det tog att skriva det här.
Nu är det dags för sängen. Natti!
 
 
 
 

Pensionen..

Ja den där pensionen kan man inte vara för ung för att tänka på..
 Har idag fixat mina val angående pensionen, samt öppnat ett bra sparande. Gubben min har haft detta fixat sedan tidigare, å nu var det hög tid för mej att med tänka på det. Känns bra!
 
Ska ändra våra barns sparande med så de har en mycket bättre ränta på sina pengar än vad de har nu.
 Känns skönt att vi har möjlighet och viljan till att spara pengar till dem. Det har vi gjort sedan de föddes :)
 
Torsdag redan.. Hujeda mej så fort veckorna går. Helgen är mer eller mindre redan kommen. :) Välkomnar den med öppna armar. Imorgon blir det lite partaj på kvällen med trevligt sällskap. Det ser jag fram emot :)
 
Nu ska jag se om det finns något att se på dumburken. Ha en trevlig kväll!

BMI

Det här med BMI... Man ska enligt mej inte gå allt för behårt efter det. För vad är normalt liksom? Jag kan väga allt mellan 44-58 kilo ungefär och hamna under "normalvikt". Så, vad är då normalt? Ja du...
 
 
Jag vet bara att jag så klart inte vill hamna på övervikt igen och att jag precis lika lite vill komma ner på undervikt. Så, någonstans mitt i mellan vore väl bra ? En vikt, för min del då på ca 52 kilo. Det känns okej. Så, ca 5 kilo till vill jag gå ner.  Då anser jag själv att jag har lite spelrum.För långt ner på den där skalan vill jag inte komma. Vill inte se för smal ut.
 
Å neeej, jag är inte nojjig över vikten! Jag stressar inte med att gå ner i vikt! Jag vill ner mer, men på lång sikt nu som jag skrev tidigare.
 
Däremot blev jag lite nervös när jag började gå upp nu men inte ner något. Nu verkar det som om det stannat upp iaf. Väger just nu mer än min lägsta vikt. Men, jag oroar mig inte :)
 
Om du går efter BMI, vart vill du då ligga ungefär??
 
 
 
 

Det kan nog vara så...

Att jag inte rikigt förstått hurpass "liten" jag har blivit. Hjärnan kommer nog ikvapp.
Att jag inte längre är tjock, eller fet, det vet jag. Men jag har fortfarande flera kilon att plocka av. Känner ingen stress över det, men vill gå ner några kilon till.
 
För som en vän sa till mig. Varför sluta nu och stanna här när jag faktiskt kan gå ner mer ? Precis! Varför skulle jag göra det? Nä, gå ner lite till ska jag, men på lång sikt. Vill få in balansen i kroppen nu så att jag hålla vikten.
 
Det är nog det som kommer att vara svårast, att få en balans och att hålla vikten stabil. Men, ska försöka att inte grunna på det allt för mycket nu.. Är ju inte rikigt där än.
 
Några tips kanske ??

snabbis...

Har inte tiden till att sitta vid datorn och skriva här just nu känns det som.

Men tittar in en snabbis och säger hej!
Har kommit hem från träningen, tagit mej en dusch så nu ska jag slå mig ner här i soffan och äta lite gott.

Ett päron med lite fil, nötter och kanel. Mums!
Väntar på att greys anatomi ska börja, veckans höjdpunkt ju :-)
CXworks - utvärdering..

Ikväll har jag provat något nytt. Har velat göra det länge, men det har inte blivit av.
 
CX är ett 30 min långt/kort pass där man tränar bålen.
Eftersom jag behöver träna upp mag och rygg musklerna så tänkte jag och har blivit rekomenderad att göra detta.
 
Så, vad tyckte jag då? Tja, alla övningar med magen är bra. Väldigt bra! Träning behövs här för att få den uthålligheten! Phuu.. Men övningarna där vi använde oss av gummibandet kändes inte något specielt. Hade kunnat skippa dem och fortsätta att misshandla magen istället :)
 
 Jag ska gå fler gånger så att jag får in rätt teknik och rörelser. Innan man fått in dem ordentliget kan man nog inte ge någon rättvis bedömning. Men, magen och ländryggen har helt klart fått jobba. 
 
Eftersom passet bara är i 30 min så ska jag försöka kombinera ihop det med något annat. Idag tog jag mej en sväng på löp bandet innan passet.
 
Nu är protein drinken uppdrucken, frukten uppäten så nu ska jag gosa ner mej i soffan en stund innan det är dags att sova.
 

Träning V. 7

Måndag: 45 Min crosstrainer hemma, magövningar, dips, utfall, armhävningar.
Tisdag: Bodypump
Onsdag: Spinning
Söndag: 15 min joggning på löpband och bodypump.
 
Känner mej nöjd!
 
Å idag var första gången på måånga år som jag höjde upp hastigheten på bandet på gymmet till joggnings hastighet istället för PW. Sist jag gjorde det så kände jag mej som en elefant som rusade fram. Den känslan har suttit kvar sedan dess och därför har jag aldrig "vågat" göra det igen. Men, idag gjorde jag det och nu kände jag mej inte som någon elefant :)
 
Efter de där 15 minuterna var jag faktisk inte ens anfådd, men däremot svettig. Höll en ganska låg hastiget, men den ska höjas med tiden :) Känner mej väldigt nöjd.
 
Nu ska jag äta upp mina frukter och mysa i soffan.
 

Roligt på gång..

Söndag igen. Även denna helgen sprang iväg. Precis som veckordagarna med gör, så då är det ju snart helg igen :)
 
Gubben min var iväg och fiskade idag. Blev visst en massa napp idag, så de tyckte att det varit extra roligt :)
 
Jag och barnen har haft trevligt besök av Madde och lilla Liam. Det har fikats och ätits pannkakor. :)
 
Nu ska middagen snart fixas, sen ska jag åka iväg och träna. Tre dagars vila ifrån träningen borde ha gett mej nya krafter. Det visar sig. Det lutar nog åt dubbla pass ikväll. Först spinning och sen bodypump. Bodypumpen är iaf helt spikad!
 
 

Nattligt besök..

Inatt så fick min lilla flicka ett krupp anfall. Tack och lov så blev det inget akut så, men jobbigt nog ändå, dels för henne så klart och för oss.
 
Så, ambulansen fick komma hit och inhalera henne. Nu mår hon mycket bättre igen.
 
Lite otäckt när det kommer så där. Hon har aldrig haft det innan och hon var inte förkyld eller något nu, men ändå så bara kom det.
 
Min pojk fick det med för ett par år sedan, det var första och förhoppningsvis sista gången för honom. Då var det ganska så otäckt, för han hade det väldigt tungt att andas. Usch å fy!
 
Hoppas detta var sista gången fet händer. Man blir såå rädd när andningen är påverkad å när det hostar på det där hemska sättet å det inte finns något slut på det.
 
Tur att det finns snälla ambulansmän som vill komma och hjälpa till :)
 
Nu mår hon mycket bättre igen. Även febern (som bara sa poff så var den där) tycks vara borta. Men, hon är så klart hemma ifrån dagis idag. Så, jag åkte hem tidigare ifrån jobbet och bytte av gubben min så han kan åka och jobba. Ska nyttja dessa timmarna hemma på det perfekta sättet. Soffmys med mina små barn :)
 
Är trött som f*n efter att varit vaken hela natten...
 
Hoppas ni alla har en underbar alla hjärtansdag! Var rädda om varandra!

Jag lyssnar...

Ikväll åkte jag iväg på ett spinningpass.
 Kände nästan direkt att jag inte hade några krafter alls. Tryckte på ordentligt de tre första låtarna typ, sen gick det bara inte mer. Så, resten av passet tog jag bara det lungt.
 
Så, nu tänker jag ge kroppen några dagar vila. Tror att det behövs. Å jag måste tillåta mej själv att göra det. Kanske blir det någon kortare promenad bara.
 
Jag tror att det är väldigt vikigt att lyssna på sin kropp, eller det ÄR vikigt att lyssna på sin kropp.
Så, åtminstonde tre dagars vila blir det nu.
 
Nu blir det soffan och Greys´s Anatomy :)

sova..

Nu ska jag äntligen snart få krypa ner i sängen.

Idag så var jag med barnen på deras första barngympa som startade här i byn. Kul att någon tog tag i det här och startade det :-)
Barnen tyckte att det var väldigt roligt, så nu ser de fram emot nästa vecka :-)

När vi kommit hem å så igen och barnen lagt sig så var det dags för mig att åka och gympa lite. Ikväll blev det bodypump. Tycker att det är lite sent egentligen vid klockan åtta. Är hemma vid 20 över nio och då ska det duschas, ätas/drickas något. Känns lite sent. Men, det går. Jag kan ju lägga mej tidigare imorgon. Eller Nä, det kan jag ju inte alls. För imorgon börjar greys anatomi igen :-) som jag längtat!

Nu är iaf proteindrinken uppdrucken och clementinen uppäten. Så, ska krypa ner den sköna sängen.

fick höra lite på håll så där att tydligen så finns det någon/några som stör sig på att "jag helt plötsligt" lägger upp bilder på mig själv här, å framför allt uppklädda sådana. öhh, okej?

Den där diskussionen kan jag skriva mer om en annan dag.
så, till dig/er, här kommer en bild som är så osminkad som den bara kan bli. Hoppas det känns bättre ;-)
Liten bekännelse..

Eller bekännelse är det väl kanske inte. Inte så att jag har ljugit eller dolt något, jag har bara aldrig nämnt det :)
 
Innan min operation så var jag, precis som alla andra rökare tvungen att sluta röka. Det rikigt tufft, men det gick!
Jag var så glad över att äntligen ha kommit ifrån de där ciggen.
 
Men, sen hände det något. Ca 7 månader efter operationen så började jag att röka igen. Varför?? Ja du, ren dumhet! Men det är fasen inte lätt alltså! Sedan jag då började igen så har jag "väntat på rätt tillfälle" att sluta igen. Men gissa vad? DET FINNS INGET RÄTT TILLFÄLLE!!!
 
Man blir expert på att hitta på uräkter hela tiden till att slippa eller dra ut på det. Så är det med alla beroende.
 Men jag denna gången var ja fullt medveten om mina försök till att slingra mej, så skrattade själv åt mina dumma ursäkter.
 
Men, nu har jag varit rökfri i tre veckor och två dagar! Det känns sååå skönt! Den jobbigaste perioden är över, den perioden som jag fasade att komma till.
 
Nackdelen är ju att man oftast byter ut ett beroende mot ett annat.
Jag har under dessa veckora småätit en del. Jag har hela tiden varit fullt medveten om vad jag gjort, å det är bra.
 Förra veckan var helt hopplös! Men fick ju svaret på varför, den roliga veckan kom. Varför ska suget på onyttigt bli så stort just då? Suck!
 
Men, nu verkar denna jobbiga period vara över. Å det känns extremt bra!
 Så, bra måltidsrutiner ska komma igång igen. De har visserligen funkar bra, men har ätit mellan mina mål. Å det ska jag inte göra!
 
Nu ska jag gosa ner mej i soffan. Är skönt trött i kroppen nu efter kvällens träningspass. Ikväll tränade jag hemma!
 
 
 

träning V. 6

Tisdag: Spinning
Onsdag: Bodypump
Fredag: Spinning
Söndag: Bodypump
 
Fyra pass denna veckan. Känner mej nöjd med det!
Men, jag hade ett spinningpass inbokat innan bodypumpen idag. Det retar mej liiite att jag aldrig var på den. Men, vi fick lite annat för oss och tiden sprang iväg. :)
 
Köpte mej ett par nya träningsbyxor igår som provades idag med. Kändes väldigt sköna!
St S måste påpekas. Känns såå bra :) Aldrig att jag trodde det!
 
 

Förbi igen..

Ojsan, även denna helgen sprang förbi.
 
Igår var vi iväg och badade med barnen. Så himla mysigt :) Sen blev det taco mys och filmmys hemma. Älskar när hela familjen gosar ner sig i soffan för att titta på film tillsammans. Trassel fick det bli denna gången. Hade inte sett den innan, kan absolut rekomendera den :)
 
Idag har vi varit iväg på go fika. Just nu står middagen på spisen, eventuelt så ska vi iväg på ett besök till. Gäller att passa på nu på helgerna.
 Ikväll väntas det dubbel träning för min del, först spinning och sen bodypump. Härligt! Ett bra sett att avsluta veckan på.
 
Hoppas eran helg har varit bra med.
 
 
 

bra avslut

Jaha, då var ännu en arbetsvecka avklarad. Skrämmande hur fort dem går. Ska avsluta dagen med ett pass på spinning cykeln. Känns skönt :-)
Sen ska jag hem och hålla helg med min lilla familj. får se vad vi hittar på denna gången :-)

Ha en fortsatt skön fredag.
Acne killer..

Ja, har ni hört talas om denna acne killer som ska vara såå bra ?? Tycker man ser reklam om denna super grej överrallt. Så, tänkte att jag måste ju prova.
 
Fick hem mina små påsar med acne killer idag.
Får väl börja med att säga att jag inte har någon problem hud. Det är ytterst sällan jag får några finnar, dock kommer de alltid vid fel tillfälle.. Men, jag har en del pormasker på näsan och mellan ögonbrynen typ. Men det är som sagt inte så mycket att jag skulle vilja klassa det som problem, men skulle ju så klart bli glad om de helt "magiskt" bara försvann.
 
Denna mask skulle dra med sig all skiten när man drog bort den...
                                                                               Så jädrans läckert det blev :)
 
Man kan ju säga att den stelnade, en hel del. Å att dra bort den gjordes inte på några sekunder, för satt gjorde den, ganska så ordentligt med. Lite smärta blev det allt! Akta ögonbrynen!!  Det är ett bra tips!
 
Får tillägga att Jörgen stod bakom mej skrattandes och sjöng på batman låten.. Det var INTE skönt att dra bort den!
 
Man skulle då tydligen kunna se i masken skiten som man dragit bort ifrån ansiktet. Jag letade, men det enda ja kunde se var något som såg ut att vara pytte små hårstrån. Så, det vart inget skit som försvann ifrån mig. Denna super produkt!! Kanske kan man använda den som vaxning istället ? (ironi)
 
Nä men, jag har ju som sagt inga större problem med huden, så kanske funkar den på en som faktiskt har ?
 
 
 
 

Äntligen här...

Ja, nu är dagen jag har väntat sååå länge på här.
Jag är inte längre arbetslös! Imorgon ska jag ringa till af och skriva ut mej. Å jag har inte planer på att behöva ringa dit igen på läänge sen. Så könt :)
 
Nu slipper jag stressa och vara orolig över hur var månad kommer att se ut med jobb, jag behöver inte jaga tider längre eller räkna timmarna. Känns helt underbart! Jag har ett schema att gå efter, och det bästa av allt är att det inte är en massa kvällar och helger. Det händer, men inte ofta :)
 
Nu ska jag mysa i soffan en stund. Känner mej mycket piggare idag trots att jag åter igen sov oroligt.
Har varit iväg på ett träningspass, så är så där skönt matt i kroppen.
 
Ha en bra kväll!
 

kvällstrött..

Eller trött över lag skulle jag nog kalla det. Är pigg de två första timmarna som jag är uppe, sen går det bara utför. Förstår inte riktigt, men det ger väl sig.

Idag blev det lite spinning. tänkte att jag bara skulle ta det lite lungt idag, men har blivit förälskad i känslan av att utmana sig själv! Så du är jag definitivt trött. Sängen kommer att vara hur skön som helst ikväll.

Nu ska jag krypa ner och hoppas på att sova lite mindre oroligt. Har sovit väldigt dåligt de sista nätterna, måste lära mig att koppar bort hjärnan. Några tips?

Natti natti

Träning V. 5

Ännu en vecka har passeat, och så här såg träningen  ut..
 
Måndag: 5 km Joggning
Tisdag: 25 min power walk på gåbandet och Bodypump
Torsdag: Bodypump
Söndag: Spinning och bodypump.
 
Känner mej nöjd med veckan. Har gjort mina situps alla dagar med, förutom en.
Sen i lörrdags var vi ju på leos lekland och där blev det en massa bus och klättrande, så kan näästan räkna det som lite träning med :)
 
Nu ska jag fylla på proteinerna efter kvällens dubbla pass. Sen blir det mys i soffan med gubben min.
 

ingen lust..

Kom hem till ett tomt hus nu. Har lämnat av syster vid tåget och gubben å barnen är inte hemma. Så tyst och stilla det är...

Tänkte att jag måste slänga i mig något att äta innan jag ska åka och träna, men tappade lusten. Är trött så skulle helst vilja lägga mej på soffan och njuta lite av den där tystnaden, inte ofta det händer ju. Men nepp, ska försöka pilla i mig lite av maten sen ska jag åka och köra dubbla pass.
Hej hopp..
helg i min smak :-)

Som jag har längtar efter denna helgen. Har velat hitta på något med barnen länge, men antingen så har vi varit sjuka eller så ja något annat kommit i vägen. Men nu äntligen har vi varit iväg. Å det bästa av allt var att en av mina systrar kom på ett oplanerat besök med. Önskar att jag kunde träffa dem alla oftare!

Hoppas eran helg är bra..

Sambon vill att vi ska ha vårt bröllop på det här slottet :-)

Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com