Så gott..

Sitter och mumsar på ett äpple med kanel, några nötter och lite filmjölk. Det är så gott!
 
Är verkligen en periodare med allt. Eller inte allt kanske. Men antingen så är det ägg och knäckebröd, leverpastej och knäckebröd, päron och keso, eller äpple å fil. :)
 
Efter jobb och middag så gick ögonen i kors. Allt energi försvann. Men, jag lät mej inte hindras. Joggning skorna åkte på å det blev en skön runda :)
 
Nu ska jag mumsa vidare och ta mej en kopp the för att försöka bota min ömmande hals i väntan på att Greys´s  Anatomy ska börja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com