Här är jag...

Oj oj vad dagarna, veckorna springer iväg!

Jag har haft noll tid och lust till att sitta vid datorn. Framförallt nu dessa dagar då det varit så underbart väder! Älskar denna sol och värmen som kryper sig närmre och närmre!

 

Helgen har spenderats utomhus. Vi har klyvt klart all ved, gisses så mycket det blev! Men skönt att ha det gjort :)

I lördags var vi bortbjudna på middag hos trevliga vänner. Trevligt sällskap, go dricka och en grill, kan inte bli bättre än så ju :) Jag fick i uppgift att göra desserten, så jag gjorde något som jag varit sugen på ett tag. Citronfromage! :)

 
Igår så började vi att rensa häcken runt huset med. Det är ett tydligt vår tecken :) Å barnen älskar att vara ute, så de kan cykla och leka med sina kompisar :)
 
Nu har vi även planerat en del vad det gäller huset. Har lite som vi ska fixa nu, ser väldigt mycket fram emot det :)
 
Bild från förra helgen, då vi skulle på kalas.
 Yepp,  mitt hår var verkligen i behov av en frisör! Skönt att ha det gjort :)
 
Blev lite ljusare och liiite kortare, iaf i nacken.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen.
Natti natti!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com