På tu man hand...

Igår hade gubben min lämnat barnen hos sina föräldrar så att vi skulle få ha en barnfri kväll tillsammans. Det var rikigt längesedan vi gjorde det sist.
 
Så, vi åkte iväg tillsammans när jag kommit hem från jobbet. Vi shoppade lite,var ute och åt god mat på restaurang å sedan var vi på bio. Det var väldigt konstigt, men skönt att vara iväg så utan barnen.
 
När vi kom hem så var huset väldigt tyst. :)
 
Idag så skulle jag ha tränat på förmiddagen. Men jag ville passa på att umgås på tu man hand med mannen min, så jag avbokade träningen. Så dagen har spenderats i stan tillsammans. Det har varit hur mysigt som helst :)
 
Nu fixar jag middagen och han hämtar hem barnen igen. Sen blir det mys :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com