En dag kvar..

Ja nu är det endast en dag kvar för min del i köket på jobbet. Eller i köket är jag ju alltid, men jag är med och har hand om maten en dag till bara. Känns lite tråkigt faktiskt.
 
Hade tänkt mej att ta en joggningtur i skogen efter jobbet, men vädret kändes inte direkt inbjudande till det.
Längtar bara mer och mer för var dag som går till våren nu. Men, nu är ju snart mars slut, så det är inte långt kvar :)
 
 
Nu ska jag nog göra mej en kopp the och sätta mej framför brasan och bara njuta. Så varmt och gott där. Det är väl kanske fördelen med vintern då, att vi eldar :) Det är verkligen en mysfaktor.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com