Recept - Snabba frukostbullar
Det här behöver du:
4 dl Vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
1/2 tsk salt
2 msk sirap
3 dl filmjölk
1 ägg till pensling och vallmofrön till garnering
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda de båda mjölsorterna, bakpulver och salt i en bunke.
Rör ner sirap och filmjölk i mjölblandningen. Arbeta ihop allt till en deg.
Forma 12 bullar av degen. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt.
Vispa ägget lätt och pensla bullarna. Strö på lite vallmofrön.
Grädda bullarna mitt i ugnen, 10-15 min.
Hur smidiga som helst :)

4 dl Vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
1/2 tsk salt
2 msk sirap
3 dl filmjölk
1 ägg till pensling och vallmofrön till garnering
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda de båda mjölsorterna, bakpulver och salt i en bunke.
Rör ner sirap och filmjölk i mjölblandningen. Arbeta ihop allt till en deg.
Forma 12 bullar av degen. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt.
Vispa ägget lätt och pensla bullarna. Strö på lite vallmofrön.
Grädda bullarna mitt i ugnen, 10-15 min.
Hur smidiga som helst :)

Kommentarer
Postat av: Bea
Åh det lät hur smidigt som helst. Måste jag ta och skriva ner så har jag ännu ett recept till samlingen... ;)
Trackback