Svidande mage..

Från och till nu ett tag så har det börjat att svida i magen efter att jag ätit eller druckit. Lustigt nog är det mest efter att jag dricker vatten. Nu ikväll har det varit lite väl mycket tycker jag. Undrar vad det kan bero på ? 

Håller verkligen tummarna stenhårt nu för att det inte ska vara något! För med tanke på hur bra jag har mått hela tiden sedan operationen så är jag inte specielt sugen på att få ett bakslag nu.

Nähe, dags att plugga vidare.  


Kommentarer
Postat av: Jessica

Äter du Omeprazol? Det låter nästan lite som magkatarr..? Prova peta i dig en Omeprazol om dagen och se om det blir bättre :)

Kram kram!

2012-04-05 @ 08:22:09
URL: http://queenofmillgoal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com