Snart över..

Nu är snart helgen över. Å det ska bli såå skönt! Av den aledningen att från och med tisdag så finns det INET mer åt det söta hållet hemma. Ingen läsk, inget godis, inget mera fika. Fy så mycket fel val det blir under sådana här helger. Kan inte skylla på någon annan, valet vad man stoppar i munnen är alltid sitt eget. Men, inget mer ska finnas hemma som kan fresta iaf. Kakor å sådant som finns i frysen bryr jag mej inte om, men annat som finns framme. usch!

Har ingen lust alls att väga mej imorgon. Sen ingen träning alls heller. på tisdag så ska jag smyga igång träningen igen. För nu har hostan gett med sig, är lite snorig fortfarande bara.

Jag satte igång ett nytt brödbak innan. Men det får inte plats i frysen. Så, ska ge bort det istället :) Vi ska iväg på kalas idag, så jörgens mamma och mormor ska få en varsin limpa.

Hoppas ni alla har haft en bra påsk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com