Så gott!

Då var första dagen på praktiken gjord. Tror att det kommer bli tre bra veckor. Det är ett stort å bra kök å den personal jag träffat är mycket trevlig :) Känns jätte bra!

Har hittat en underbar kombo att äta. Det är absolut inget märkvärdigt, men såå gott. Mitt favorit knäcke, skinka, keso och vindruvor. Gisses så gott det är. Vilken tur att jag är opad, annars hade jag kunnat äta hur mycket som helst av det ;)

Nu ska jag försöka att plugga lite. Måste få det gjort! Men klockan har tickat på, så hade helst lagt mej framför tvn en stund å sen vidare in i sängen. Men men, snart är det slut på studierna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com