Måste göras om...

Ohh ja, dagen igår måste göras om. Kan rekomendera alla som har lite intresse för matlagning kök, utrustning.. ja allt som har med köket att göra att gå på gastronord. Jag bara älskade det!!! Vart man än såg så var det massa att titta på och smaka på. Att jag inte fick någon dumping igår är ett under. Fattar det inte! Men, det är ju bra :)
 Har provsmakat på hur mycket som helst. Bland annat på Alexandra Zazzis mat och Leif Mannerströms mat :) Gottigt!

Sen hittade vi ett ställe med helt underbara bakverk. Det är ju faktiskt så att man äter med ögat med. Så himla fina mästerverk det fanns :)

Dagen/kvällen igår bestod av mycket skratt, god mat och dricka! Helt underbart!!! Sällskapet var så klart kanon med!

Bussresan hem var väldigt trevlig med.För då dracks det öl! Inte mycket så klart. Men tillräckligt för att göra det hela ännu trevligare. :)


 Leif Mannerström å jag :)

Jag och Alexandra Zazzi :)

Marcus Aujalay å jag :)

Just me!

Den, Crunch Caramell var heeelt underbar!!!

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin Nilsson

Om du visste hur stolt jag är över dej,tänk så långt du har kommit,dels med utbildningen o sen dej själv.Ditt självförtroende blir bara bättre o bättre.Kram på dej!

2012-04-28 @ 07:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com