Kul i provhytten...

Jag tog mej en sväng in till stan innan idag för att köpa mej ett par nya byxor. Behöver ett par svarta byxor att ha nu på den nya praktiken som jag ska till. Hade ett par, men tycker att de sitter så himla löst nu, så ville ha ett par nya. Det blev ett par jeans ifrån gina tricot.

Sen gick jag vidare och kollade på mer kläder, å jisses vad roligt det numera är att prova kläder. Iaf om man jämför med innan, då blev man mer eller mindre deprimerad. Men nu, det finns så mycket som faktiskt passar! Provade byxor i storlek 38 idag. Å vet ni vad?? De passade!! Helt otroligt! Men det beror nog lite på vad det är för byxor, för jag har någora i st 40 som sitter bra nu med. Alla tröjor som jag provar och köper går iaf i M. Det känns med hur bra som helst. Fast linnen å så har jag köpt i S. Helt sjukt! Så får nog allt säga att det numera är kul i provhytten :)

köpte armband och ett längt halsband med. Det var ju inte rikigt planerat. Bilder på kläderna kanske dyker upp någon dag när jag använder dem :)

Nu måste jag rusa ut till bilen och köra till jobbet. Ha en trevlig fredags kväll!


Här är iaf smyckena :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com