Konstigt, men roligt..

Som vanligt så var det mycket folk på gekås. Inte den hysterin som det är innan jul, men ändå.

vi fick köpt det vi skulle å lite till. Märligt att mer än det man hade tänkt sig hoppar ner i vagnen :) Fast så farligt blev det inte, köpte nog inget onödigt.

Jag köpte mej lite nya underkläder med. Kan ju säga att det mesta har börjat att bli aldeles för stort. Eller inte det mesta, utan allt :)

Men nu när jag skulle hänga upp dem dem efter att dem blivit tvättade så tyckte/tycker jag att det ser ut som om de vore aldeles för små. (pratar om ett par hipster). Så jag var ju så klart tvungen att prova dem. Hör å häpna! De passade!!! Hihi, visst är det konstigt... I mitt huvud när jag ser dem så passar de inte alls,men i verkligheten så gör dem det :) Känner mej glad så klart. Så, numera är jag st M. Undra om man kommer att bli S ?? Får väl se, känner mej väldigt nöjd just nu. Önskar bara att det tog mer på magen nu. För den tycks det inte hända någonting med :(

Vi köpte en film till barnen (eller till mej?) med. Aladdin. Den första filmen. Jag ÄLSKAR verkligen den. Tittade på den ett x antal ggr när jag var yngre. Har letat länge efter den. Men nu äntligen är den i min ägo :)
 Så, vi började att titta på den ikväll med barnen. klockan sprang visst iväg, så vi får se klart den imorgon.

Just det. Min kära sambo skulle ju gömma vågen för mej. Men, det har han inte gjort!! Så, jag har vägt mej mer eller mindre var dag iaf. Så, en ny uppdatering om vikten kommer imorgon iaf. undra om han kan tänka sig att gömma den nu ??

Nu blir det mys i soffan en stund. Klockan ringer tidigt igen imorgon!

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com