Bokad resa!

Fick veta för en stund sedan att resan till London nu är bokad. Är såååå himla glad för det!!! I slutet på juni bär det iväg :) Måste se till att skaffa mej ett pass.

Tack snälla Daniela, Petra och Jouni för detta! Bamse kram till er!!

Middagen idag blev väldigt lyckad.
Jag har inte lagat lax här hemma på flera år. Har valt annan fisk då min sambo säger att han absolut inte tycker om lax. Visst har jag varit lite föör snäll ? Men, nu ville jag prov laga det jag funderar på att göra i skolan som en avslutningsmiddag.

Så, det blev stekt lax med dillslungad potatis och en alpelsinhollandaise med brynt smör.
Jag ska ha grön sparris med, men glömde så klart att köpa det.
Men det var hur gott som helst ändå :) Blev nästan lite ledsen över att jag inte kunde äta mer.
Å barnen var som tokiga i det. Framförallt Jonathan! Gubben åt med, utan några protester. Han till och med sa att det var gott.
Så, nu är laxen mer än välkommen in i denna familje. Å jag är så jätte glad för det :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com