Hjälp!

Ja, det är ingen allvarlig hjälp jag behöver, men som jag skrev tidigare så pajjade min dator, har nu fått tillbaka den, helt ominstallerad. Så alla bloggar jag följde är nu borta från datorn. Vissa av dem har jag. Men, skulle vara väldigt tacksamm om man kunde slänga in en liten komentar här så jag får sidan till era bloggar igen :)

Känner att jag mår väldigt bra. Har dick svårt tydligen att komma in i rutinerna. Är fortfarande lite slarvig på vätskan. men det kommer säkert. Är trött en del, men håller mej ändå uppe och är igång hela dagarna.
 Hade ett samtal med med sköterskan i veckan nu och hon undrade hur det gick med promenader å så. Sa att jag nu går i ca 45 min i ganska så raskt tempo, det tyckte hon var för mycket. För jag blir lite yr sista streckan och måste sätta mej ner när jag kommer ner.
 Så hon sa att jag skulle dra ner på både tempot och tiden. Hon menar på att jag gör slut på de resuserna som jag har i kroppen. Så, jag får väl lyda. :) Sen tyckte att jag skulle ha med mej något när jag gick med, gärna vatten, men sen tyckte hon även jag kunde ha med mej ett äpple... Hmm, blir lite skeptisk till det, iaf nu, då äpplet ska vara rivet när jag äter det. Hur skulle det se ut liksom, jag som är stor å så är ute och går och äter med gaffel/sked ur en låda/tallrik samtidigt ? Gissa vad folk skulle tänka! Så nej, äpplet får stanna hemma!  

Det är inte bara min ring som börar sitta lösare heller. Nu börjar jag känna det på en del av mina kläder med. Det känns så himla bra. Går inte att beskriva! Är ju van vid att kläderna blir försmå hela tiden, så detta är helt klart en ny upplevelse, som jag helt klart gillar :) Har idag på mej en tunika som jag köpte för några månader sedan, har bara burit den en gång, för jag trivdes inte rikigt i den bara för att den satt lite tajt. Men nu, så sitter den så himla löst :) Känns helt fantastiskt. Ser fram emot fortsättningen på denna resan :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Spännande med ännu en GBP-blogg. Såg länken på Facebook och var tvungen att kika in. Roligt att allt går bra och det är ett angenämt "problem" att kläder blir förstora som omväxling ;) Lycka till i fortsättningen!

2011-11-04 @ 23:08:32
URL: http://minsmalavag.blogspot.com
Postat av: Jannica

Hej! Tack för en bra och rolig blogg! Jag skrattade så jag grät åt äta äpple medans man promenerar! På en tallrik med gaffel! Haha! Jag ska också opas snart och tar in allt du skriver! Keep it up!

2011-11-04 @ 23:14:40
Postat av: Annika Hjärterström

Halloj, skönt att det går bra för dig, haha ja det där med ringar..de vart stora ganska omgående, satte in dom i sommras då jag stod stilla så jäkla länge, kostade hutlösa 1000:- och nu är dom för stora igen, fastän det stor still på vågen :-S

Kram

2011-11-05 @ 10:58:50
URL: http://ankanplankan.wordpress.com
Postat av: Katja

Duktig du är! Promenader har jag inte riktigt kommit igång med än, iaf inte så långt som du går iaf... Men visst är det kul att upptäcka på kläderna :) I mitt fall är det ett par stövlar som jag fick utvidgade för ett par år sen. De satt tajt då men nu får jag ner en hel hand mellan ben och skaft :D

Keep it up girl!

2011-11-05 @ 11:35:32
URL: http://isnusmumrikens.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej Jannica.

Vad roligt att man kan glädja någon annan :)

Tyckte själv att det var ganska så komiskt med :)

Lycka till med din op, ska hålla tummarna för dej. Sen börjar ditt nya liv!

Kramen

2011-11-05 @ 13:33:08
URL: http://mygastricbypassoperation.blogg.se/
Postat av: Jannica

Menade självklart inget illa med att jag skrattade.. :) eftersom jag är rund själv såg jag framför mig hur jag skulle se ut när jag promenerade med tallriken i högsta hugg!

2011-11-05 @ 14:57:26
Postat av: Angelica

Det förstår jag absolut att du inte menade något illa med det :) Tycker det är kul att det finns fler än jag som ser det hela framför sig och kan dra på mungiporna :)

2011-11-05 @ 15:50:00
URL: http://mygastricbypassoperation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]