Träning V. 9

Måndag: 3 km joggning och bodypump
Onsdag: 3 km joggning och bodypump
 
Mjaa, denna veckan är jag väl inte direkt nöjd. Men, har haft andra roligheter för mig istället så har inte hunnit mer :)
 
Nästa vecka kommer att bli bättre, hoppas jag iaf.
 
Pojken här hemma började att kräka natten till Lördag. Hoppas inte att det är någon ny magsjuka igen. Vill inte ha det! Så, imorgon är jag hemma med honom. Hoppas att han är helt återställd igen så han kan gå till dagis på tisdag.
 
Nu blir det filmmys med hela familjen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com