Vårstädning..

Igår inledde jag vårstädningen på altanen :) Inte helt grundligt, men vi flyttade ut kaninens bur i trädgården igen, å jag ställde fram utemöblerna på altanen, torkade av och dammsög. Så nu går det att sitta där :)
 
Faktiskt så tog vi eftermiddags fikat på altanen igår. Hur skönt som helst! Nu längtar jag destomer till att våren är här!
 
En annan sak som gör att vårkänslorna kommer smygandes mer och med är att Jörgen, hans bror och deras pappa är här ute och kapar/klyver veden. Det är med ett vårtecken!
 
Köpte mej en bukett tulpaner igår. De pryder bordet så fint :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com