Nu är det kommen!

Yey! Nu är helgen här. En helg då vi inte planerat att åka någonstans. Utan vi ska bara ta dagarna som de kommer. Visserligen ska det kapas och klyvas ved, har en känsla av att det kommer ta väldigt mycket av tiden. Men då får vi många timmar utomhus iaf :)
 
Helgen startades med ett skönt, men framförallt roligt träningspass. :) Blir nästan ledsen när det är slut. Får se fram emot nästa helt enkelt. Känns så skönt att ha hittat "min grej".
 
Imorgon, om det blir som jag tänkt så ska jag ut och prova på en annan typ av intervall. Den lär ta slut på mej helt och hållet. Men, den är effektiv och jag vill ju bli bättre :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com