Siffror...

Jag har varit så dålig på att mäta mej själv. Har faktiskt inte ens några mått ifrån när jag var som absolut störst. Det stör mej lite nu att jag aldrig mätte mej själv då. Men men, går inte att göra någonting åt det nu.
 
Hittade dock en lapp där jag skrivit upp lite mått den 16 November 2011. Det var då knappt en månad sedan min operation och jag hade gått ner totalt 16,1 kilo.
 
Här kommer siffrorna:
Överarmen då: 38 cm, nu: 27 cm. -11 cm
Midjan då: 109 cm, nu 82 cm. - 27 cm
Låret då: 66 cm, nu: 51 cm. -15cm
Rumpan då: 118 cm, nu: 92 cm. - 26 cm
Byst då: 116 cm, nu : 95 cm. 21 cm
Under bysten då: 102 cm, nu: 84 cm. -18 cm
Halsen då: 36 cm, nu: 31 cm. -5 cm
 
 
Jodå, lite skillnad har det minsann blivit. Hela 123 cm har försvunnit ifrån dessa mätta ställena. Känns ju bra :)
Önskar att jag hade tagit ett mått på mina vader, för där har det med hänt saker. Men som sagt, lätt att vara efterklok :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com