Perfekt fredag...

Ja, igår kändes det som om det var en perfekt fredag.
 Hade en kanon bra dag på jobbet, åkte direkt därifrån och mötte upp familjen för att storhandla, sedan åkte jag vidare för att köra ett träningspass och sen hem för att ha en myskväll med familjen. Älskar de där mys kvällarna när vi kryper ihop i soffan tillsammans allihopa och kollar på någon bra film, igår blev det en disney klassiker.
 
Igår provade jag på något nytt. Eller nytt och nytt, jag har aldrig kört den här kombon innan. Det är ett pass där man först kö bodypump och sedan bodycombat. Har bara provat på combaten typ tre ggr har jag för mej, å det var längesedan nu. Tyckte att det var kul, men det är det där med kordinationen alltså :)
 
Men igår gick det mycket bättre än vad jag trodde, hängde med mycket bättre än vad jag väntade mej. Så det känns kul :) Å konditionen, den börjar att ta sig. Jag är lååångt ifrån bra tränad, men om jag jämför med hur jag var innan så har jag kommit otroligt långt. Men, den ska bli bättre, mycket bättre :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com