Första gången...

Idag så ska barnen ha lite egentid tillsammans med Jörgen.
 Jonathan börjar i simskola idag :) Det ser han fram emot, å vi med. Vi har velat det här länge, men pga olika omständigheter så har vi inte kunnat fixa det innan. Men, nu är det dags :)
 
Jag hade så gärna velat komma med, men det fanns inga tider som passade. Så, det blir Jörgen som kommer åka med dem, jag får se fram emot nästa steg istället, och då ska även Isabella börja :)
 
Det ska bli kul att få höra Jonathan berätta om det hela ikväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com