besegrad...

Ja, jag får nog erkänna mej besegrad iaf. Ville inte acceptera det, men jag är nog sjuk! Åhh, jag vill inte!

Hela kroppen ömmar, ögonen går i kors, huvudet bultar. Har tagit ett par panodil och lagt mig ner i soffan. Tror nog att dem hjälper lite. känns så iaf.

Till och med duschen innan var jobbig. Vattenstrålen gjorde ont mot huden..
Vill verkligen och jag kan verkligen inte vara sjuk nu.
Men men, det är väl bara att acceptera.

å det är fruktansvärt störande att jag fick ringa återbud till träningen idag med. Grr! Vill så gärna ju. Men, dumt att träna om man inte känner sig okej. Träningen finns ju kvar sen :-)

Funderar på att flytta mej in till sängen istället nu å sova för natten. Klockan är bara halv sju, men jag vill försöka vara pigg tills imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com