Så skönt!

Träningen ikväll kändes extra skön.
Var så trött innan jag åkte att jag hade kunnat somna på stående fot. Hade detta varit för ett år sedan så hade jag med all sannorlikhet stannat hemma. Så, antar att det är därför det kändes extra skönt :)
 
Upptäckte något nytt idag. Blodådror! Vet väl att jag har sådana, men inte att jag hade synliga!
Alltså, ni vet så där som underarmarna kan bli när man tränat, att ådrorna typ "hoppar ut". Så blev det idag, eller jag fick se det idag. Gisses! Det är väl inget som kunnat synas på mej innan.
 
Det är faktiskt en ganska så märklig känsla det här när kroppen ändras. Jag klagar INTE. Men det är konstigt.
Måste vänja mej!
 
Nu blir det sängen!
Imorgon är det en ny arbetsdag som väntar.
Sen får vi besök under hela helgen! Ser så mycket fram emot det.
Ska åka iväg och hitta på lite tillsammans allihopa.
 
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com