Målet är satt!

Efter jobbet idag så var jag sååå trött. Mitt gamla jag ville sätta sig i soffan och inte göra någonting mer alls.
Men, jag motade bort mitt gamla jag och åkte istället iväg till gymmet för ett spinning pass. Å det känns sååå skönt nu efteråt. Tycker det är hur kul som helst :)
 
Har ett mål satt, å dit ska jag nå! Och med hjälp och stöd av en underbar människa så kommer jag att nå dit. Det är jag helt övertygad om! Så, kampen dit börjar om knappt ett par veckor. Längtar!! :)
 
Jag var hungrig nu, det har gått lite för många timmar sedan förra målet. 6,5 för att vara mer exakt och det är INTE okej! Vilket resulterade i att jag slängde i mig min keso, sånu mår jag illa istället. Själv göra, själv ha!
 
Dags för mys med familjen min!
 
 

Kommentarer
Postat av: Bea

Fy F * N vad duktigt du är....du är så jäkla målmedveten så hälften kunde vara nog, ge mig lite är du snäll.
Vilka biffiga armar du börjar få....(muskulösa menar jag ju nu alltså). Är så avis på dig....inte att förväxlas med missunnsam, för det är jag VERKLIGEN inte. Jag önskar dig allt som gör dig lycklig och glad...det är du värd.
<3

Svar: Hehe. tack Bea :) Ja, nu är jag målmedveten, och jag ska nå dit med :) Bestämmer man sig "bara".
Haha. biffiga armar ? Hehe, jag tackar jag. Kan inte hålla med dig, men de ska bli större! :)
Angelica

2013-01-13 @ 19:37:44
URL: http://beatricer.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com