Borta bra...

Men hemma bäst... Det liggen någonting i det.
 
Vi har haft några kanon bra dagar nere i skåne/halmstad. Det är så roligt att träffa min familj. Önskar att det fanns mer tid bara. Det är aldrig roligt att åka därifrån. Men, förhoppningsvis så träffas vi snart igen.
 
Så, nu var det visst ett nytt år igen. Skrämmande hur fort ett år går.
 
Några nyårslöften tänker jag inte ge. Men, 2013 ska bli ett hälsosammare år iaf :) Å det ser jag fram emot.
 
Idag var det skönt att vakna upp hemma igen.
Vi har plockat undan alla tomtarna. Skönt att bli av med dem :) Så, nu får de ligga i ide tills nästa jul. Men stakarna får stå kvar i fönsterna ett tag till.
 
Vi tog oss en promenad innan med. Barnen fick cykla och oj så glada de blev :)
Sen fick vi lite besök med. En helt perfekt dag helt enkelt.
 
Imorgon så har jag ett återbesök till dietisten. Familjen ska följa med, för efteråt ska vi hitta på lite och umgås tillsammans.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com