Förbi igen..

Ojsan, även denna helgen sprang förbi.
 
Igår var vi iväg och badade med barnen. Så himla mysigt :) Sen blev det taco mys och filmmys hemma. Älskar när hela familjen gosar ner sig i soffan för att titta på film tillsammans. Trassel fick det bli denna gången. Hade inte sett den innan, kan absolut rekomendera den :)
 
Idag har vi varit iväg på go fika. Just nu står middagen på spisen, eventuelt så ska vi iväg på ett besök till. Gäller att passa på nu på helgerna.
 Ikväll väntas det dubbel träning för min del, först spinning och sen bodypump. Härligt! Ett bra sett att avsluta veckan på.
 
Hoppas eran helg har varit bra med.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com