God kväll!

Nu har jag fyra dagars ledig framför mej. Det kommer att bli bra dagar tillsammans med familjen :)
 
Tyvärr så har jag inte mått alls bra idag, har haft feber symptom hela dagen och nu gör halsen ont som bara den.
 Vägrar låta det bli värre än så här. Varken hinner (när hinner man?) eller vill (när vill man då?) bli sjuk nu. Har en massa planerat!
 
Rotade runt lite bland gamla bilder på datorn. Hittade en mapp som jag helt glömt bort. Syster Amanda tog lite bilder på mej och barnen när vi var nere och hälsade på i julas. Bjuder på en liten bild av dem :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com