Första rundan..

Idag har jag tränat bugg igen med vännen min. Så himla roligt. Tror vi höll igång i ett par timmar :)
 
Idag tog jag min första lilla jogging tur med. Joggade 2 km, trodde jag skulle ha problem och inte orka det, men det gjorde jag. Kondisen är verkligen inte bra, men tydligen bättre än vad jag trodde ändå. Så, totalt blev det en runda ute på strax över 4 km.
 
Men det var väldigt jobbigt att springa i snö. Tror jag hade orkat med om underlaget varit bättre. Men, det ska tränas upp :)
 När jag kom hem igen så körde jag mina magövningar.
 
Imorgon ska jag på spinning och på bodypump. Ser fram emot det :)
Vi ska ut och åka lite pulka tillsammans med ett par vänner som vi inte träffat på länge. Det ska bli kul. Grilla lite korv å så med. Ser fram emot det :) Lite träning det med ju, att springa upp i backarna.
 
Ha en trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com