Dubbelt upp..

Idag har vi varit ute och åkt lite pulka med trevliga vänner. Dock blev det inte så långvarigt eftersom det var så kallt ute.
 
Har hela dagen varit så himla trött. Vet inte vad de beror på. Jobbigt iaf.
Så jag var sååå nära att ringa och avboka kvällens tränings pass, men gjorde det aldrig. Är glad för det nu efteråt :) Idag blev det dubbla pass. Först ett spinning och sedan ett bodypump pass. Känns så skönt nu efteråt.
 
Så nu ska jag med gott samvete sätta mej i soffan och hålla kväll. Tror det blir sängen tidigt ikväll. Ny arbetsdag väntar imorgon.
 
Hoppas eran helg har varit bra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com