Bilder..

Idag tog vi bilder på mej, i underkläderna. Vill ha dessa bilderna för att kunna jämföra längre fram sen. För jag hoppas på att träningen kommer att visa lite resultat.
 
 Har inte tagit några sådan bilder alls innan. Kan näästan önska att jag gjorde det. För att kunna jämföra med innan och slutresultatet, om det nu kommer ett sådant då :)
 
Blev faktiskt lite förvånad när jag såg bilderna, trodde att  jag var lite större än så, iaf magen. Roligt att det är på det hållet för en gångs skull :)
 
Imorgon ska jag äntligen få åka och jobba igen. Känner mej såå rastlös just nu. Och väldigt isolerad.
 Gubben ska snart åka och jobba, så då blir det ännu mer tråkigt. Får se om jag hittar någon med låda eller garderob som behöver rensas.
 
Men, inget ont som inte för något gott med sig, Jag har varit ute på en joggning runda idag. Å det hade jag inte kunnat om jag jobbat :) Blev en runda på ca 6 km idag och 5 km joggning :) Härligt! Ser fram emot våren nu så underlaget blir lite lättare.
 
Ska ta mej en kopp kaffe nu och försöka fundera ut vad jag ska hitta på..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till angelica.nilsson9@hotmail.com