Vågen!

Vågen visade på 0,3 kilo denna veckan. Tycker det är helt okej faktiskt. Så totalt har jag nu tappat 38,8 kilo sedan man förra året. Sedan op i oktober har jag tappat 28,8 kilo.
Närmar mej - 40 som är nästa delmål :)


Kommentarer
Postat av: Heidi

Grattis :) Härligt många kg att slippa :)

2012-06-18 @ 19:28:56
URL: http://bypassoperation.blogg.se/
Postat av: Sofia

Grattis vad duktig du är!!

SV: Haha ja jag trodde verklign jag skulle döda honom på allvar när han satt och "beklagade" sig som jag tyckte det lät som =). Men tur att det är så himla liten del. Massa kramar och heja, heja du är ju jätte duktig!!

2012-06-18 @ 23:37:58
URL: http://livetefterengbp.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]