Pösiga plättar med kesella

Igår på jobbet så gjorde jag Tyckte att de blev väldigt bra och de smakade bra.
 
Sen innehåller dem mycket kesella, vilket är bra för oss opade då vi behöver jaga proteiner. En perfekt lunch kanske, eller äta kall som ett mellis :)
 
Detta receptet är för en person. Lätt att gånga till det antal man vill ha då :)
 
75 g kesella
11 g vetemjöl
1 st ägg
2 tsk matolja
Salt
 
Blanda ihop kesella och vetemjöl. Tillsätt ägg, olja och salt.
 
Klicka ut i medevarmt stekjärn och stek på båda sidorna.
 
Servera med lite sylt eller färska bär.
 
Super enkelt!
 
:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]