frukost

Först frukosten hemma och den bestod av en dl yoghurt. Eller riktigt en dl blev det inte. Blev illamående så fick inte i mig allt. Vet inte om det var yoghurten i sig som magen inte gillade eller om det kan va alla tabletter som man ska ta samtidigt? Eller jag tog ju inte alla nu, tre av dem iaf. Fick iaf lägga mig på sängen en stund nu så illamåendet kan gå över. Håller tummarna!

Kommentarer
Postat av: Katja

Vad har du för en massa tabletter du måste ta? Jag har bara vitaminer och de behövde jag inte börja med riktigt än sa läkaren.

2011-10-28 @ 22:09:21
URL: http://isnusmumrikens.blogg.se/
Postat av: Katja

Skönt att det verkar ha gått bra för dig med :) Jag hade svårt att få i mig vätskan på sjukan första dagen så jag fick extra dropp... Då hade jag ångest eftersom jag är VÄLDIGT svårstucken och hade fruktansvärt ont där kanylen satt.. Det har varit värre än magen...

2011-10-28 @ 22:11:04
URL: http://isnusmumrikens.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja de där kanylerna är verkligen ingen hitt. Två sköterskor stod vid en varsin hand på mej å stack, varav den ena stack fel och fick göra det igen. Usch för det!

Äter någora olika vitaminer och mineraler. En vitamin som heter Kvinnans val, eller nått sånt, en kalcium tablett, en B12, en folsyra och en järntablett.

2011-10-29 @ 15:18:12
URL: http://mygastricbypassoperation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]