Bilder

Det blir inte så mycket skrivet nu, men lägger upp ett par bilder ifrån julhelgen iaf. Dessa skulle ha varit med igår i vågen inlägget, men kommer nu istället.






Kommentarer
Postat av: Beatrice

Helt otroligt vad fin du är....det syns bara mer och mer. <3 <3

2011-12-29 @ 10:41:42
URL: http://beatricer.bloggplatsen.se/
Postat av: Angelica

Tack snälla du :)

2011-12-29 @ 20:36:34
URL: http://mygastricbypassoperation.blogg.se/
Postat av: Jasmin

Hej Jag har läst lite om din gastric by pass operationen. Jag opererade mig för en vecka sen 22/12, nu mår jag bättre och har börjat äta pure kost. Jag undrar när man kan börja träna på gym efter operationen?

2011-12-31 @ 06:49:20
Postat av: Angelica

Hejsan Jasmin!



Vad roligt att du har kikat inne hos mig :)

Grattis till din op och vad skönt att du börjat att återhämta dig!.



På sjukhuset där jag opererades så sa de att man inte skulle lyfta tungt på 6 veckor. Alltså, inte att man använder magmusklerna för tyngre saker.

Jag råder dig till att ta det lungt nu de första veckorna. Håll dig till många men korta promenader. Den första tiden kände iaf jag mej väldigt svag, så jag var ute på korta promenader och ökade dem med tiden.



Men ta det lugnt med gymmet nu de första veckorna, du får känna dej för lite med vad du orkar med.



Lycka till!

2011-12-31 @ 10:08:48
URL: http://mygastricbypassoperation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




Angelica här! Den 24:e oktober 2011 var dagen då mitt liv förändrades. Jag fick då min gastric by pass gjord. Här kan ni läsa om mitt betydligt lättare liv. Men vem är då jag ? Jo, en glad och social två barns mamma. Jag kommer ifrån Halmstad men är sedan år 05 bosatt i Vetlanda tillsammans med Jörgen och våra två barn. Mina dagar kretsar runt familjen, träning, vänner och jobb. Träning har verkligen blivit viktig för mig nu mera och jag mår så bra av den! Har du några funderingar angående operationen, eller något annat med så klart. Tveka då inte, utan ställ frågan. Antingen här på bloggen, eller släng iväg ett mail till [email protected]